Isoleerspray

Bij Burghouwt staan we voor iedereen klaar met informatie en advies: we willen iedereen helpen met het maken van de beste keuzes op het gebied van gereedschap, materiaal en accessoires. Ook als je op zoek bent naar goede isoleerspray kun je bij ons terecht. Hier vind je niet alleen een ruim assortiment, maar lees je ook alle aandachtspunten die je mee kunt nemen bij het vinden van de beste isoleerspray. Zo kies je voor kwaliteit en voer jouw klus nog beter uit.

Lees meer

Hoe werkt isoleerspray?

Isoleerspray is een speciale spray die je kunt aanbrengen op ondergronden die vervuild zijn. Het kan gaan om hout, cement of pleisterwerk. Isoleerspray heeft een isolerende werking en voorkomt de uitbreiding van vocht- of schimmelplekken op metselwerk, gips en behang. Een goede isoleerspray is makkelijk in gebruik: de spuitbus is licht van gewicht en makkelijk door het huis te vervoeren naar de ruimtes waar er vlekken op de wanden of plafonds zitten.

De juiste isoleerspray kiezen doe je zo

Isoleerspray nodig? Hier vind je een handig overzicht met belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste isoleerspray voor jouw klus.

-
  • Toepassing: de isoleerspray is het beste te gebruiken wanneer er sprake is van schimmel of vochtvlekken op muur of plafond. Wanneer je bijvoorbeeld een plafond opnieuw wilt witten kan het aan te raden zijn om eerst de vochtplekken te behandelen met isoleerspray.
  • -
  • Kenmerken: kijk goed naar de kenmerken van verschillende isoleersprays. Zo is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheid van overschilderen, de oppervlakken die behandeld kunnen worden, de aanwezigheid van geur en meer.
  • -
  • Droogtijd: hoe korter de droogtijd, hoe beter. Op deze manier ben je verzekerd van een snel resultaat en kun je hier snel overheen schilderen wanneer dit je voorkeur heeft.

Burghouwt’s keuze: de beste isoleerspray

Burghouwt kiest voor Zwaluw als beste merk isoleerspray. Het merk heeft een zeer kwalitatieve isoleerspray die je ook in ons assortiment kunt vinden. De isoleerspray is een acryl-primer die je gebruikt wanneer er sprake is van vocht, schimmel of uitslag op metselwerk, behang of gips. Een groot voordeel van Zwaluw isoleerspray is dat je de behandelde oppervlakken na droogtijd gewoon over kunt schilderen indien nodig of gewenst. Verder is het prettig om te weten dat de spray zeer snel droogt en dat je dus ook snel resultaat ziet. Zwaluw is Burghouwt’s keuze wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve en betrouwbare isoleerspray.