Brandvertragende schuim

Burghouwt staat voor je klaar bij het uitvoeren van elke klus. Wat je ook gaat doen en wat je ook nodig hebt: we helpen je met het vinden van de beste producten. Zo ben jij altijd verzekerd van kwaliteit en kun je de klus goed uitvoeren. Op het gebied van brandvertragende schuim kun je bij ons terecht voor de beste producten. Bekijk hier het aanbod en ontdek de aandachtspunten voor het aanschaffen van de juiste brandvertragende schuim voor jouw klus.

Lees meer

Hoe werkt brandvertragende schuim?

Brandvertragende schuim werkt door de combinatie van diverse componenten. Hierdoor is het geschikt voor gecombineerde afdichtingen, kabel- en buisafdichtingen in massieve wanden, vloeren en lichte scheidingswanden. Het schuim is daarmee een ideale tool om meer brandveiligheid te creëren. Doordat er sprake is van brandvertragend schuim, is het een stuk beter mogelijk om brand via elektriciteitskabels en buizen te stoppen. De brandvertragende schuim creëert een brandvertraging waarmee je veel tijdwinst boekt in het geval van een brand. Dit maakt het gebruik van een goede brandvertragende schuim een aanrader in woningen en op andere plekken.

Burghouwt’s keuze: het beste brandvertragende schuim

Burghouwt kiest voor Oryx als het beste merk voor brandvertragende schuim. Oryx is een merk met een veelzijdig aanbod voor tal van toepassingen. Op het gebied van brandvertragend schuim behoort Oryx tot de absolute top: dit komt onder andere door de hoge kwaliteit en bijzondere eigenschappen van het schuim. De schuim is niet alleen zeer breed toepasbaar, maar zorgt ook voor een optimale afstemming tussen reactiebegin en uitharding. Zo is er sprake van voldoende werkonderbrekingen en een snelle voortgang. De schuim is daarnaast ook erg eenvoudig af te werken na uitharding. Oryx is Burghouwt’s keuze als het gaat om een kwalitatieve en betaalbare brandvertragende schuim.

In 3 stappen de juiste brandvertragende schuim kiezen

-
  • Stap 1: Bepaal de toepassing. Het is in de eerste plaats belangrijk om te kijken of het gebruik van brandvertragende schuim gewenst is en ook mogelijk is. Het is vrijwel altijd mogelijk om brandvertragende schuim toe te passen.
  • -
  • Stap 2: Bekijk de beste merken. Brandvertragende schuim is verkrijgbaar is verkrijgbaar van meerdere merken. Onder andere Oryx behoort tot de topmerken waarbij je verzekerd van goede kwaliteit.
  • -
  • Stap 3: Ontdek de specificaties. Kijk goed naar de specificaties van de brandvertragende schuim. Denk hierbij aan de viscositeit, de toepassing in moeilijk bereikbare plekken en de afwerking na uitharding. Zo kies je voor optimaal gebruiksgemak en de beste resultaten.