Universele vul- en reparatiemiddelen

Iedere klus vraagt om het gebruik van goede materialen en hulpmiddelen. Het maakt bij Burghouwt niet uit of je een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver: wij staan voor je klaar met het beste advies. Dat zie je terug in ons assortiment universele vul- en reparatiemiddelen. Hier vind je verschillende vulmiddelen die voor tal van toepassingen geschikt zijn. Maar hoe kies je nu de beste producten voor jouw klus? Hier vind je alle aandachtspunten om te vinden wat je zoekt en ontdek je onze keuze voor de beste universele vul- en reparatiemiddelen.

Lees meer

Alle opties voor universele vul- en reparatiemiddelen

Wanneer je op zoek gaat naar universele vul- en reparatiemiddelen is het goed om te weten wat hierbij je mogelijkheden zijn en wanneer je welk middel nu het beste kunt gebruiken. Zoals de naam doet vermoeden maken universele vul- en reparatiemiddelen het mogelijk om tal van verschillende materialen te vullen. Zit er een gat in de muur of wil je een scheur in een houten voorwerp repareren? De meeste universele vul- en reparatiemiddelen zijn hier zeer geschikt voor, waardoor je zeker weet dat je een goed en strak resultaat krijgt dat je makkelijk kunt bewerken met een schuurpapier of verf. Er zijn universele vul- en reparatiemiddelen voor binnen en voor buiten.

Burghouwt’s keuze: de beste universele vul- en reparatiemiddelen

Burghouwt kiest voor Zwaluw als beste merk voor universele vul- en reparatiemiddelen. Deze keuze is gebaseerd op het gebruiksgemak en de kwaliteit waar je bij dit merk mee te maken krijgt. Je kiest bij Zwaluw voor een gebruiksvriendelijke spray met een zeer snelle uitharding van circa 15 tot 20 minuten. Dit vulmiddel is niet alleen geschikt voor steen en beton, maar ook voor kunststof en hout. Dit maakt het vulmiddel zeer breed inzetbaar en te gebruiken in tal van situaties. De 2-componenten plamuur is schuurbaar en overschilderbaar: kortom, de beste keuze in je zoektocht naar een kwalitatief en universeel vulmiddel.

Zo maak je de juiste keuze voor universele vul- en reparatiemiddelen

  • Locatie: een vulmiddel is geschikt voor binnen of voor buiten. Dit wordt meestal duidelijk aangegeven op de verpakking van het product. Kijk hier goed naar zodat je de juiste keuze maakt en profiteert van het beste resultaat.
  • Uitvoering: het gebruik van het product moet makkelijk en snel zijn. Je kunt dan ook kiezen voor een uitvoering in de vorm van een spray, waarmee je heel makkelijk het product aanbrengt op het oppervlak naar keuze.
  • Bewerking: is het mogelijk om het product te bewerken nadat je het hebt aangebracht? In de meeste gevallen kun je universele vul- en reparatiemiddelen gewoon schuren en overschilderen.
  • Kenmerken: vergeet niet te kijken naar kenmerken van het vul- en reparatiemiddel. Kijk bijvoorbeeld naar de uithardtijd en de materialen waar het geschikt voor is. Dit kan per universele vul- en reparatiemiddel verschillen.