Muurvuller en -reparatiemiddelen

In je zoektocht naar de juiste benodigdheden voor je klus is het soms lastig om een goede keuze te maken. Er zijn zoveel verschillende merken en producten: wat is nu de juiste keuze? Bij Burghouwt maken we het onze missie om jou te voorzien van de beste producten, zodat je verzekerd bent van een goed resultaat. Verstandig bouwen, samen met Burghouwt is dan ook niet voor niets onze slogan. Op zoek naar goede muurvuller en -reparatiemiddelen? Ontdek hier ons assortiment, Burghouwt’s keuze en de aandachtspunten voor het kiezen van de juiste muurvuller en -reparatiemiddelen.

Lees meer

Wat zijn de voordelen van muurvuller en -reparatiemiddelen?

Wanneer je kiest voor muurvuller en -reparatiemiddelen krijg je te maken met een aantal voordelen. In de eerste plaats is het hiermee heel goed mogelijk om gaten en scheuren in muren te repareren. De muurvuller is makkelijk in gebruik, egaliseert oneffenheden en droogt daarnaast zeer goed op. Wanneer er sprake is van een beschadiging of oneffenheid in sier- en pleisterwerk is het heel goed mogelijk om dit op te lossen met muurvuller en -reparatiemiddelen. Het is niet alleen zeer snel aan te brengen, maar zorgt er ook voor dat de structuur van de muur hetzelfde blijft, zodat je geen verschil ziet.

Burghouwt’s keuze: de beste muurvuller en -reparatiemiddelen

Burghouwt kiest voor Zwaluw als beste merk voor muurvuller en -reparatiemiddelen. De keuze is gebaseerd op de gebruiksvriendelijkheid van Zwaluw muurvuller, die komt in de vorm van een spray. De spray vormt een kwalitatief en gemakkelijk reparatiemiddel voor oneffenheden en beschadigingen in sier- en pleisterwerk. Het product is vrij van oplosmiddelen en bevat daarnaast geen zware metalen. Verder is het product gemakkelijk overschilderbaar na 3 tot 4 uur. Een ander groot voordeel van de Zwaluw muurvuller en -reparatiemiddelen is dat je hiermee een gelijkende structuur creëert aan het bestaande schuurwerk of spuitpleister. Je bent dus niet lang bezig met het herstellen van een muur. Dit maakt Zwaluw Burghouwt’s keuze voor de beste muurvuller en -reparatiemiddelen.

Hoe kies je de juiste muurvuller en -reparatiemiddelen?

  • Toepassing: je gebruikt muurvuller en -reparatiemiddelen voor gaten en scheuren tot ongeveer 2 centimeter. Controleer eerst de situatie op de betreffende muur om zo te bepalen of je muurvuller nodig hebt of dat je de muur door een professional moet laten nakijken.
  • Oppervlak: muurvuller en -reparatiemiddelen gebruik je alleen op de muur, niet op andere oppervlakken zoals kozijnen, deuren, raamwerk en meer. Hier zijn speciale houtvullers voor.
  • Gebruiksgemak: muurvuller en -reparatiemiddelen is verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, waaronder als tube en als spray. Een voordeel van de spray is dat het aanbrengen nog makkelijker wordt, waardoor je veel sneller klaar bent. Een voordeel van een tube is dat het vaak een dikkere substantie is, waardoor je minder nodig hebt voor het opvullen van een gat of scheur.