Bijwerkstiften

Met de slogan ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ richt Burghouwt zich op het geven van advies voor jouw klus. Of je nu een grote klus gaat uitvoeren en op zoek bent naar kwalitatief materiaal of graag handige en goede accessoires zoekt: dit kun je allemaal bij ons vinden en daarnaast geven we je graag advies. Dit komt ook terug in ons assortiment bijwerkstiften met de juiste bijwerkstift voor jouw klus. Voordat je een keuze maakt is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Bepaal jouw prioriteiten om in enkele stappen de juiste bijwerkstift te kiezen voor jouw klus.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alles over het gebruik van bijwerkstiften

Het kan zomaar voorkomen dat er een beschadiging zit op het kozijn of dat er sprake is van lashoeken die erg opvallen. Wanneer dit niet naar je smaak is, is het goed mogelijk om gebruik te maken van een bijwerkstift voor kozijnen. Deze stiften zijn speciaal ontwikkeld voor het snel en dekkend kleuren van lashoeken bij kozijnen, maar ook om beschadigingen snel bij te werken. Een bijwerkstift is niet alleen zeer makkelijk in gebruik, maar is daarnaast ook in meerdere kleuren beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om altijd de juiste kleur te kiezen voor je kozijnen, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief herstel. Bijwerkstiften zijn verkrijgbaar van verschillende merken.

Burghouwt’s keuze: de beste bijwerkstift

Burghouwt kiest voor Heinrich König als beste merk voor bijwerkstiften. Deze keuze komt voort uit de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding waar je bij de producten van dit merk mee te maken krijgt. De Heinrich König bijwerkstiften zijn niet alleen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maar heeft ook tal van voordelige kenmerken waar je van profiteert. De stift heeft een goede punt met een goede lakvloeiing, maar droogt ook snel. Verder is de lak wis- en krasvast, waardoor je heel lang gaat profiteren van een mooi resultaat. De Heinrich König bijwerkstift is geproduceerd op acrylbasis en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Heinrich König is Burghouwt’s keuze als het gaat om een betrouwbare, veelzijdige én professionele bijwerkstift.

In 3 stappen de beste bijwerkstift aanschaffen

  • Stap 1: Bepaal de situatie. Het is eerst belangrijk om te bepalen wat jouw situatie bij het kozijn is en of het nodig is om de bijwerkstift aan te schaffen. Wil je een beschadiging netjes en vakkundig wegwerken? Dan is een bijwerkstift de beste oplossing.
  • Stap 2. Kies de goede kleur. Bijwerkstiften zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, het is belangrijk om te weten welke kleur jouw kozijn is, zodat je een goede match kunt kiezen en verzekerd bent van het beste resultaat.
  • Stap 3. Bekijk de details. Voordat je een keuze maakt voor een bijwerkstift is het altijd slim om naar de details en kenmerken te kijken. Hoe snel droogt de lak, voor welke oppervlakken is de stift geschikt en kun je de stift ook buiten gebruiken? Let hierop bij het maken van een keuze voor bijwerkstiften.