Reparatiemiddelen / Vulmiddelen

Wat je ook gaat doen en welke klusmaterialen je ook nodig hebt: bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt. Je vindt hier ook een uitgebreid assortiment van reparatiemiddelen / vulmiddelen. Voor iedere reparatie is hier het benodigde middel te vinden. Ontdek hier alle reparatie- en vulmiddelen van de beste merken, lees over de belangrijkste aandachtspunten en bepaal jouw voorkeuren. Zo vind je in een aantal stappen de beste reparatiemiddelen / vulmiddelen voor jouw klus.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Het gebruik van reparatiemiddelen / vulmiddelen

Reparatie of vulmiddel, ook wel plamuur genoemd, is een perfect hulpmiddel voor het wegwerken van oneffenheden als scheuren of gaten. Als te maken hebt met houtrot is het belangrijk om voor een hoogwaardige oplossing te gaan: een goede kwaliteit reparatiemiddel of vuller is dan de beste keuze. Of je nu spijker- of schroefgaten wilt vullen, kleine herstellingen in een ondergrond wilt uitvoeren of gebreken in hout wilt oplossen: hier gebruik je reparatiemiddelen / vulmiddelen voor. Burghouwt helpt je graag met het vinden van het beste product.

Aandachtspunten: stappenplan reparatiemiddelen / vulmiddelen kiezen

 • Toepassing: kijk goed naar de klus die je gaat uitvoeren. Er zijn verschillende soorten reparatie- en vulmiddelen verkrijgbaar: het is belangrijk dat je het juiste product kiest voor jou klus
 • Verwerkingstemperatuur: de meeste reparatiemiddelen hebben een vrij ruime marge als het gaat om verwerkingstemperatuur. Sommige vullers kunnen gebruikt worden tot 25 graden, andere tot 30 graden.
 • Reparatiedikte: kijk goed naar de reparatiedikte van de vuller. Deze verschilt per product en is mogelijk ook afhankelijk van de temperatuur waarin je de vuller gebruikt.
 • Overschilderbaar: meestal is een reparatiemiddel / vulmiddel goed overschilderbaar, maar onderling verschilt de tijd van intrekken. Er zijn middelen die je al na 30 minuten kunt overschilderen of schuren, bij andere producten duurt dit 60 minuten.
 • Voorbehandeling: heeft het reparatiemiddel in kwestie voorbehandeling nodig en zo ja, welke? Kijk hier goed naar, zodat je het product op de juiste manier gebruikt.

Burghouwt’s keuze: de beste reparatiemiddelen / vulmiddelen

Burghouwt kiest voor Zwaluw als beste merk voor reparatie- en vulmiddelen. De keuze komt voor uit de topkwaliteit van Zwaluw reparatiemiddelen / vulmiddelen. Je bent niet alleen verzekerd van een goede hechting, je profiteert ook van het feit dat er geen primer nodig is en je het product zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Het reparatiemiddel hardt snel uit en is overschilderbaar. Zwaluw reparatiemiddelen / vulmiddelen zijn betrouwbaar en van topkwaliteit, waardoor je zeker bent dat je jouw klus altijd goed uitvoert en kunt profiteren van een strak resultaat!

Combineer jouw reparatiemiddelen / vulmiddelen met de beste accessoires

Ga je gebruik maken van reparatiemiddelen of vulmiddelen? Dan wil je jouw werkzaamheden zo nauwkeurig en netjes mogelijk uitvoeren. In dit geval heb je baat bij accessoires. Bij Burghouwt vind je alle benodigde accessoires voor iedere klus.

 • Maatbeker: een maatbeker is erg handig voor het verwerken van diverse reparatiemiddelen / vulmiddelen. Een goede maatbeker heeft een aanduiding van de inhoud, zodat je niet onnodig teveel vulmiddel gebruikt, maar altijd de juiste hoeveelheid.
 • Trechter: een trechter maakt het mogelijk om het reparatiemiddel zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen. Het middel wordt geleidelijk aangebracht, waardoor je verzekerd bent van een strak en gelijkmatig resultaat.