Verwijderaars

Bij Burghouwt kun je terecht voor een uitgebreid assortiment van verwijderaars. Of je nu behang wilt verwijderen, lijmresten van de vloer of siliconenkit: in ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt. We staan graag voor je klaar met goed advies, waardoor het altijd mogelijk is om kwalitatieve producten aan te schaffen. Burghouwt staat voor verstandig bouwen en klussen: we bieden dan ook uitsluitend de beste producten aan, zodat je zeker bent van de juiste uitvoering en een goed resultaat.

Lees meer

Wat kun je met verwijderaars?

Verwijderaars maken het mogelijk om materialen die normaal gesproken moeilijk te verwijderen zijn, te verwijderen. Er zijn heel veel verschillende soorten en uitvoeringen van verwijderaars, waardoor het goed mogelijk is het product te vinden dat aan jouw wensen voldoet. De meest voorkomende soorten verwijderaar zijn:

  • Verfafbijt: een goede verfafbijt is geschikt voor het verwijderen van alle soorten verftypen, maar is vaak ook te gebruiken om lijm van een oppervlak te verwijderen.
  • Lijmafbijt: dit middel is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld lijmresten van vloerbedekking.
  • Behangverwijderaar: deze verwijderaar gebruik je voor het weghalen van behang. Na het aanbrengen van de verwijderaar is het een stuk makkelijker om behang te trekken.
  • Kitverwijderaar: onder andere voor het verwijderen van siliconenkit is het goed mogelijk om een kitverwijderaar te gebruiken.

Burghouwt’s keuze: de beste verwijderaar

Burghouwt kiest voor Zwaluw als beste merk verwijderaar. Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve siliconenkit verwijderaar is Zwaluw de beste keuze. Dit product verwijderd met veel gemak de resten van siliconenkit. Je hebt te maken met een kant-en-klare pasta die je direct kunt gebruiken. Dit maakt het verwijderen van kit een stuk makkelijker. Zwaluw is een merk dat graag wordt gebruikt door zowel doe-het-zelvers en professionals. Bij Burghouwt raden we de producten van Zwaluw aan vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van de producten.

Wat is de beste verwijderaar voor jouw klus?

Wat de beste verwijderaar is voor jouw klus, is vooral afhankelijk van wat je wilt gaan verwijderen. Of je nu kalk wilt verwijderen, stickers, behang of kit: er is altijd een geschikte verwijderaar te vinden in het Burghouwt assortiment. Andere zaken waar je op kunt letten zijn kenmerken zoals hoe je het product gebruikt en of je nog accessoires nodig hebt. De beste merken van verwijderaars vind je bij Burghouwt: hier ben je dan ook altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw materialen en accessoires.