Reinigers

Burghouwt staat voor jou klaar in je zoektocht naar de beste reinigers. Wanneer je verzekerd wilt zijn van kwalitatieve reinigingsproducten ben je in onze webshop aan het juiste adres. We helpen je niet alleen graag met goede reiniging in ons uitgebreide assortiment, maar we geven je ook graag advies in het maken van de beste keuzes. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt en dat je optimaal gaat profiteren van je nieuwe producten. Wat is voor jou de beste reiniging en waar baseer je jouw keuze op? Hier vind je de belangrijkste aandachtspunten voor het aanschaffen van kwalitatieve reiniging.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wanneer gebruik je reinigers?

Je gebruikt reinigers in tal van gevallen. Wanneer je aan de slag gaat met schilderen of het bewerken van een bepaald oppervlak, is het altijd belangrijk om het oppervlak in kwestie eerst goed te reinigen. Goede reinigers zijn onmisbaar bij vrijwel iedere klus, vooral wanneer je te maken hebt met omstandigheden waar vuil en nattigheid bij komt kijken. Er zijn verschillende soorten reinigers waar je voor kunt kiezen. Zo vind je in ons assortiment reinigers voor verf, maar ook allesreiniger voor tal van oppervlakken, panelcleaners, ontvetters en snelreinigers.

De beste reiniger kiezen voor jouw klus: aandachtspunten

Waar moet je op letten wanneer je reinigers voor jouw klus wilt aanschaffen? Hier vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten.

  • Toepassing: reinigers zijn er in tal van uitvoeringen. Ga je aan de slag met PVC, dan kun je eerst een PVC reiniger gebruiken. Bestaat jouw klus uit het schilderen of bewerken van een kunststof oppervlak? Het is dan mogelijk om een compleet reinigingsset aan te schaffen zodat je extra goed voorbereid aan de slag gaat.
  • Gebruiksgemak: het gebruiksgemak van een reiniger is een belangrijk onderdeel. Kies je voor een handige spuit of wil je een product dat je eerst mengt met water? Er zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar waar jij mee aan de slag kunt gaan.
  • Topmerken: reinigers zijn verkrijgbaar van verschillende topmerken. Bij Burghouwt kun je dan ook terecht voor de beste kwaliteit van merken als Fenoplast, Kroon-Oil, Zwaluw en Fenosol.
  • Details: let voordat je een aankoop doet eerst goed op de details van het product. Voor welke oppervlakken is het product geschikt en hoe moet je het product precies gebruiken? Het is mogelijk dat je nog accessoires nodig hebt of dat een product alleen geschikt is voor specifieke oppervlakken.

Burghouwt’s keuze: de beste reiniger

Burghouwt kiest voor Zwaluw als beste merk voor reinigers. Zwaluw heeft onder andere handige spuitbussen in het assortiment waarmee je heel makkelijk en snel tal van oppervlakken kunt reinigen. Je vindt van dit merk producten waarmee je niet alleen kunt ontvetten, maar ook kunt reinigen en voorbereiden. Zo zorgt een reiniger van Zwaluw ervoor dat onder andere kit veel beter hecht op niet-poreuze ondergronden. Daarnaast is je oppervlak direct vrij van vet en ander vuil.

Deze accessoires zijn onmisbaar bij je reiniger

Het gebruik van een reiniger is niet compleet zonder het gebruik van de juiste accessoires. Bij Burghouwt vind je alle benodigdheden voor het correct uitvoeren van jouw klus.

  • Maatbeker: met een goede maatbeker is het makkelijk om de reiniger te verwerken. Je gebruikt hierdoor niet onnodig teveel reiniger en daarnaast kun je de verhoudingen perfect meten.
  • Trechter: een trechter is onmisbaar voor het nauwkeurig en veilig aanbrengen van het reinigingsmiddel. Op deze manier ben je verzekerd van het beste resultaat.