Pur

Bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt voor het uitvoeren van klussen in en rondom de woning. Het is daarom de plek waar zowel fanatieke doe-het-zelvers als professionals terecht kunnen voor hun aankopen. Wanneer je pur nodig hebt voor het isoleren van een ruimte of het dichtmaken van gaten, heb je een groot aantal mogelijkheden tot jouw beschikking. Ieder soort pur zorgt er weer op een andere manier voor dat je tot de beste eindresultaten kan komen. Om een goede keuze te maken is het belangrijk om onderstaande aandachtspunten mee te nemen in jouw zoektocht. Burghouwt vertelt jou tevens wat de beste keuze is voor jouw volgende klusproject.

Lees meer

Aandachtspunten: stappenplan pur kiezen

  • Toepassing: Pur kent een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Je moet daarom vooraf goed weten voor welke toepassing jij het materiaal aan wilt schaffen. Op basis hiervan krijg je namelijk te maken met andere specificaties en kan je ervoor zorgen dat je gerichter kijkt naar de verschillende opties.
  • Topmerken: Het vinden van goede pur kan ook alleen als je naar de hoogwaardige kwaliteit op zoek gaat. Hoogwaardige kwaliteit is namelijk van belang om een langdurig resultaat te behalen. De topmerken in het assortiment van Burghouwt zorgen hiervoor en geven jou de gelegenheid om zo lang mogelijk te profiteren van het eindresultaat.
  • Specificaties: Bij pur is het ook van belang om naar de specificaties te kijken. Deze specificaties zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat je het materiaal aanpast aan jouw wensen. Door de specificaties goed met elkaar te vergelijken kan je de beste keuze maken.
  • Details: Het is bij pur ook van belang dat het materiaal bestand is tegen invloeden van buitenaf. Let bijvoorbeeld op dat het materiaal bestand is tegen vocht, zodat je niet snel voor problemen staat.

Burghouwt’s keuze: de beste pur

Burghouwt’s eigen merk is de beste pur die je je maar kan wensen. Het is namelijk een variant waarbij rekening is gehouden met alle wensen en behoeften van gebruikers. In tegenstelling tot andere merken hebben we de krachten namelijk samengebundeld tot een bepaalde variant, waar jij voor langere tijd gebruik van kan maken. Als je toch voor een ander merk wilt gaan, kan je ook kiezen voor Bostik. Dit is een merk met jarenlange ervaring, waardoor je niet snel slechte kwaliteit hebt. Bostik zorgt er daarbij ook voor dat je veel toepassingsmogelijkheden hebt. Je hebt hierdoor alles bij de hand voor jouw volgende klusproject.

Combineer jouw pur met de juiste accessoires

Als je de pur gevonden hebt die het beste bij je past, is het van belang dat je de verschillende andere accessoires ook bekijkt. Bij Burghouwt zijn er een groot aantal benodigdheden in het assortiment opgenomen, zodat je voor ieder klusproject alles tot jouw beschikking hebt.

  • Purslang: Een purslang is van belang om de pur goed aan te kunnen brengen in de gaten en voegen. De slang kan je direct mee bestellen als je de pur aanschaft, zodat je de werkzaamheden goed uit kan voeren.
  • Plamuurmes: Vergeet ook niet om een plamuurmes aan te schaffen. Hiermee kan je het oppervlakte namelijk volledig glad maken.