PVC lijm

Wat je ook gaat doen en welke klusmaterialen je ook nodig hebt: bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt. En omdat we jouw uitsluitend de beste producten willen aanbieden, ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een mooi resultaat. Je vindt hier ook een assortiment met PVC lijm en je kunt hier ontdekken wat de juist PVC lijm is voor jouw klus. Ontdek hier niet alleen de aandachtspunten voor het maken van de juiste keuze, maar lees hier ook wat Burghouwt’s keuze is voor de beste PVC lijm.

Lees meer

Alles over het gebruik van PVC lijm

Een PVC lijm wordt uitsluitend gebruikt voor het verlijmen van PVC leidingwerk. De lijm versmelt de twee onderdelen met elkaar, waardoor er een sterke verbinding ontstaat. Het duurt slechts een paar seconden voordat de verbinding is gemaakt: deze is daarna niet zomaar los te krijgen. Wanneer je een riolering of afvoer waterdicht wilt maken is het gebruik van PVC lijm zeker aan te raden.

Burghouwt’s keuze: de beste PVC lijm

Burghouwt kiest voor Fenoplast en Griffon als de beste merken voor PVC lijm. De keuze is gebaseerd op de hoge kwaliteit die beide merken bieden. Fenoplast biedt betaalbare en kwalitatieve PVC lijm waarmee je heel gemakkelijk en snel een zeer sterke verbinding maakt. Griffon heeft een vloeibare lijm in het assortiment die je heel makkelijk met een kwast aanbrengt, welke aan de binnenzijde van de dop vast zit. De lijm is geschikt voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen: kortom, zeer veelzijdig in gebruik. Fenopast en Griffon zijn Burghouwt’s keuze als het gaat om kwalitatieve lijm.

Wat is de juiste PVC lijm?

De juiste PVC lijm kiezen doe je aan de hand van de volgende aandachtspunten:

-
  • Toepassing: wat is de precieze toepassing van de lijm en waar wil je de lijm voor gaan gebruiken? PVC lijm is uitsluitend geschikt voor het verlijmen van buizen en andere PVC onderdelen. Het is dan ook belangrijk dat je weet of je deze lijm nodig hebt voor jouw klus.
  • -
  • Kenmerken: kijk naar de belangrijkste kenmerken van een PVC lijm, zoals de temperatuurbestendigheid, de eigenschappen en de inhoud van de lijm. Zo weet je zeker of je genoeg lijm koopt en of deze goed bruikbaar is in jouw situatie.
  • -
  • Kwaliteit: een goede PVC lijm kost wat meer, maar daar krijg je ook enorm veel kwaliteit en zekerheid voor terug. Kies daarom voor een PVC lijm van een topmerk als Griffon of Fenoplast.

Gebruik je PVC lijm met deze accessoires

Een goede accessoire maakt het gebruik van een lijm nog makkelijker en zorgt voor een strakker resultaat. Ontdek hier de accessoires voor PVC lijm die je bij Burghouwt gemakkelijk en snel kunt aanschaffen.

-
  • Afmesspray: je gebruik de afmesspray voor het snel en glad afmessen van de lijm. Je creëert hiermee een strakke lijmnaad en daarnaast wordt het afstrijken en voorbereiden van ondergronden een stuk makkelijker.