Montagelijm

Burghouwt is er voor iedereen die graag aan het klussen is. Fanatieke doe-het-zelvers zijn voortdurend opzoek naar nieuwe dingen om te creëren en professionals staan iedere dag weer voor klanten klaar. In het assortiment van Burghouwt kan je daarom alles terugvinden wat je nodig hebt. Zo vind je hier bijvoorbeeld ook montagelijm terug. Montagelijm is van belang om alles goed aan elkaar te kunnen bevestigen en te voorkomen dat jouw klusproject binnen een korte tijd uit elkaar valt. Voordat je nieuwe lijm aanschaft, moet je daarom goed weten waar je allemaal rekening mee moet houden. Want welke aandachtspunten zijn er van belang tijdens de zoektocht? En wat is volgens Burghouwt de beste montagelijm?

Lees meer

Aandachtspunten: stappenplan montagelijm kiezen

  • Toepassing: Als je de montagelijm wilt gebruiken tijdens jouw volgende klusproject is het van belang dat je als eerste naar de toepassingen kijkt waar je mee te maken krijgt. Iedere toepassing kent andere materiaalsoorten en benodigdheden, waar je het lijm ook op aan moet passen.
  • Topmerken: Als je de verschillende soorten montagelijm wilt gebruiken, moet je ook goed kijken naar de goede kwaliteit die je hierbij krijgt. De kwaliteit geeft jou namelijk de gelegenheid om voor langere tijd te profiteren van de specificaties. De topmerken die bij Burghouwt te koop zijn, zorgen voor deze kwaliteit.
  • Specificaties: De montagelijm kent een groot aantal specificaties waar je rekening mee moet houden. Zo kan je kijken naar de materiaalsoorten waarop deze te gebruiken zijn, hoe lang de lijm moet drogen en of hier nog andere benodigdheden bij komen kijken. De specificaties met elkaar vergelijken zorgt ervoor dat je de beste keuze maakt.
  • Details: Als je de verschillende opties met elkaar vergelijkt, zie je ook dat er nog andere details bij komen kijken. De montagelijm kan bijvoorbeeld ook bestand zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en water.

Burghouwt’s keuze: de beste montagelijm

De montagelijm kan jou goede resultaten opleveren. Vooral als je voor de beste keuze kiest. Burghout’s keuze is gevallen op Bison. Het is een merk dat al heel wat jaren bekend is en waar veel mensen gebruik van maken. De hoogwaardige kwaliteit van het merk is direct zichtbaar als je de lijm toevoegt aan jouw klusproject. Bison zorgt er daarbij ook voor dat je te allen tijde gebruik kan maken van de lijm en hierbij altijd aan jouw behoeften wordt voldaan. Steeds weer zijn er andere specificaties toegevoegd, zodat je een lijmsoort krijgt dat multifunctioneel inzetbaar is. Als je dit merk aanschaft, wil je nooit meer iets anders.

Combineer jouw montagelijm met de juiste accessoires

Burghouwt zorgt er met goede montagelijm voor dat je ieder klusproject van veel stevigheid is voorzien. Er zijn echter nog veel meer accessoires waar je naar kan kijken voor het klussen. Bij Burghouwt vind je namelijk meer dan alleen lijm in het assortiment.

  • Bevestigingskit: Kit zorgt ervoor dat je een groot aantal materialen aan elkaar kan bevestigen, zonder dat hier lijm bij komt kijken.
  • Gereedschap: Bij Burghouwt kan je ook terecht voor verschillende soorten gereedschap. Het gereedschap helpt jou bij het uitvoeren van ieder klusproject. Je kan zowel los gereedschap als volledige sets aanschaffen.