Kozijnenlijm

Burghouwt staat voor je klaar wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve materialen voor je klus. We helpen je niet alleen met een ruim aanbod, maar ook met goed advies. Zo ook in ons assortiment kozijnenlijm, waar je ook de juiste kozijnenlijm voor jouw klus vindt. Voordat je een keuze maakt is het belangrijk om met een aantal aandachtspunten rekening te houden. Loop deze langs en neem ze mee in het bepalen van je prioriteiten en het maken van een keuze. In een paar stappen vind je op deze manier de juiste kozijnenlijm voor jouw klus.

Lees meer

Dit moet je weten over kozijnenlijm

Kozijnenlijm is een speciale lijm die je, zoals de naam doet vermoeden, gebruikt voor het lijmen van kozijnen. Kozijnenlijm heeft een aantal kenmerken die ervoor zorgen dat de lijm perfect is voor het maken van verbindingen tussen kozijnen en het realiseren van kozijnhoekverbindingen. Een goede kozijnenlijm is waterdicht en watervast, schuimt niet en krimpt niet, maar zorgt ook voor een 100% vullende afdichting. Daarnaast zal de lijm zichzelf verdelen, waardoor je hier geen speciale accessoires voor nodig hebt. Een goede kozijnenlijm verzekerd je van een krachtige verbinding.

Hoe kies je de juiste kozijnenlijm

De juiste kozijnenlijm kiezen doe je het beste aan de hand van enkele belangrijke aandachtspunten. Deze vind je in onderstaand overzicht:

-
  • Toepassing: een kozijnenlijm is vooral aan te raden in het geval van lijmen bij kozijnen en kozijnhoekverbindingen. Wanneer je hier iets wilt lijmen is dit type lijm zeker aan te raden.
  • -
  • Topmerken: kies voor een lijm van een topmerk, zoals Frencken, Zwaluw of Griffon. Op deze manier weet je zeker dat er sprake is van een krachtige verbinding en kun je altijd profiteren van de beste kwaliteit.
  • -
  • Details: vergeet niet naar de details te kijken van de kozijnenlijm. Wil je over de lijm heen schilderen, kijk dan naar een kozijnenlijm die overschilderbaar is.

Combineer kozijnenlijm met de beste accessoires

Om verzekerd te zijn van het beste resultaat na gebruik van de kozijnenlijm, is het extra aan de raden om gebruik te maken van goede accessoires. Bij Burghouwt kunt je terecht voor alle benodigde producten, waaronder:

-
  • Afmesspray: met de afmesspray zorg je voor een tool waarmee je lijm heel mooi en strak kunt afwerken. Deze spray is kant-en-klaar en biedt de mogelijkheid om een nog mooier resultaat te krijgen, waardoor het bijvoorbeeld nog makkelijker is om over de lijm heen te schilderen.