Universele kit

De missie van Burghouwt is het geven van advies, zodat jij de beste producten aanschaft voor je klus. Dat komt ook terug in ons assortiment universele kit, met de juiste universele kit voor jouw klus. Bij het maken van een keuze is het belangrijk om met enkele aandachtspunten rekening te houden. Loop deze langs en bepaal jouw prioriteiten. Op deze manier vind je in een paar stappen de juiste universele kit voor jouw klus.

Lees meer

Aandachtspunten: stappenplan universele kit kiezen.

Zoals de naam al doet vermoeden is universele kit een kitsoort die je voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. Wanneer je deze kit wilt aanschaffen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten.

-
  • Toepassingen: een universele kit is geschikt voor voegen op diverse ondergronden, zowel hout en glas als baksteen en tegels. Controleer of de kit past bij de klus die jij moet uitvoeren, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.
  • -
  • Kenmerken: houd rekening met de kenmerken van de universele kit. Een goede universele kit heeft een brede bestendigheid tegen zeer lage en hoge temperaturen, is geschikt voor binnen en buiten en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  • -
  • Details: let op de details van een universele kit. Een goede kit is overschilderbaar en daarnaast ook zeer makkelijk in gebruik. Controleer ook of je primer moet aanbrengen voor de betreffende kit. Dit is niet bij iedere kit het geval.

Burghouwt’s keuze: de beste universele kit

Burghouwt kiest voor Repair Care en Den Braven als beste merken voor universele kit. De merken staan al jaren aan de top als het gaat om kit en soortgelijke producten en dat is niet voor niets. Ze hanteren een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben tal van verschillende product en zorgen daarnaast ook voor veel gebruiksvriendelijkheid. De universele kit is allround, geschikt voor binnen en buiten en daarnaast ook zeer duurzaam. Er is ook geen sprake van isocyanaat en het product is vrij van oplosmiddel en siliconen. Kortom, Repair Care en Den Braven is Burghouwt’s keuze als het gaat om duurzame, betrouwbare en kwalitatieve universele kitten.

Combineer je universele kit met de juiste accessoires

Door de kit te combineren met de juiste accessoires kies je voor een strak en glad resultaat waar je jarenlang van profiteert. Burghouwt heeft alle benodigde accessoires voor jou in het assortiment.

-
  • Kitpistool: het kitpistool zorgt niet alleen voor veel gemak in aanbrengen van kit, maar maakt het ook mogelijk om zeer secuur te werken. Een kitpistool is zeer makkelijk in gebruik.
  • -
  • Afstrijkspatel: een goede afstrijkspatel gebruik je na het aanbrengen van de kit. Hiermee verdeel je in de eerste plaats de kit over het betreffende oppervlak. Daarnaast is de spatel ook ideaal om de kit helemaal glad af te werken.
  • -
  • Finisher spray: gebruik tot slot de finisher spray voor een strak resultaat. De finisher spray zorgt ervoor dat de kit niet tot nauwelijks zal gaan verkleuren.