Siliconenkit/sanitairkit

Burghouwt staat voor je klaar om je te helpen met iedere klus. Ook bij het kitten van voegen is het belangrijk om de juiste producten aan te schaffen. Daarom vind je hier een uitgebreid assortiment van siliconenkit/sanitairkit. Zo weet je niet alleen waar je op moet letten bij het maken van een keuze, maar is het ook nog eens een stuk makkelijker om het beste product aan te schaffen. Ontdek ook Burghouwt’s keuze voor siliconenkit/sanitairkit: op deze manier ben je in staat de juiste siliconenkit voor jouw klus te kiezen.

Lees meer

Hoe kies je de beste siliconenkit?

De beste siliconenkit kiezen doe je aan de hand van een aantal belangrijke aandachtspunten:

-
  • Toepassing: een siliconenkit/sanitairkit is niet voor alle toepassingen geschikt, voornamelijk voor het gebruik in sanitaire ruimtes. Ga je in de badkamer of het toilet kitten? Dan is een siliconenkit/sanitairkit zeer geschikt.
  • -
  • Kenmerken: let goed op de kenmerken van een siliconenkit/sanitairkit. Is de kit overschilderbaar en hoe is de bestendigheid tegen hoge temperaturen? Dit zijn belangrijke zaken om te controleren, zodat je zeker weet dat je de juiste beslissing maakt.
  • -
  • Hechting: kijk of je een primer nodig hebt bij het gebruik van de siliconenkit/sanitairkit. Een goede siliconenkit heeft voor de meeste ondergronden geen primer nodig.

Burghouwt’s keuze: de beste siliconenkit/sanitairkit

Burghouwt kiest voor Bostik en Den Braven als beste merken voor siliconenkit/sanitairkit. Bostik en Den Braven staan al jaren aan de top als het gaat om kit en soortgelijke producten en dat is niet voor niets. De siliconenkit van deze merken hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt te maken met een allround siliconenkit die niet alleen bijna geurloos is, maar ook voor een perfecte hechting zorgt zonder het gebruik van een primer. De siliconenkit/sanitairkit is daarnaast ook goed bestand tegen schimmel: een belangrijke eigenschap voor in sanitaire ruimtes. Tot slot heeft de kit tot wel 25% bewegingsopname.

Gebruik de juiste accessoires bij je siliconenkit

Wil je verzekerd zijn van het beste resultaat? Gebruik dan de juiste accessoires bij jouw siliconenkit/sanitairkit, waaronder:

-
  • Kitpistool: een kitpistool is een onmisbare accessoire bij het aanbrengen van kit. Het gaat niet alleen een stuk makkelijker en sneller, maar je werkt ook nog eens zeer nauwkeurig. Zo krijg je een mooi en strak resultaat.
  • -
  • Afstrijkspatel: werk je kitvoegen mooi af met het gebruik van een afstrijkspatel. Deze accessoire zorgt ervoor dat je de kit goed verdeeld over de voegen. Daarna strijk je alles mooi glad met de spatel.
  • -
  • Finisher spray: voor de perfecte afwerking is het gebruik van finisher spray erg belangrijk. Hiermee krijg je niet alleen het perfecte afdrukresultaat, maar ben je er ook van verzekerd dat de kit minimaal zal gaan verkleuren.