Lijmkit

Wanneer je gaat starten met een klus, is het logisch dat je gaat kijken welke producten niet alleen goed zijn, maar ook betaalbaar. Bij Burghouwt vind je een ruim assortiment van producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding: zo ben je verzekerd van kwaliteit en krijg je waar voor je geld. Ben je op zoek naar een goede lijmkit? Hier lees je alles over het kiezen van de juiste lijmkit voor je klus en ontdek je wat onze keuze is voor de beste lijmkit. Op deze manier kies je voor kwalitatieve lijmkit en ervaar je zelf de beste resultaten bij jouw klus.

Lees meer

De voordelen van lijmkit

Het gebruik van goede lijmkit brengt veel voordelen met zich mee. Een van de grote voordelen van deze kit is dat het elastisch blijft nadat het is uitgehard. Je kunt er dan ook heel gemakkelijk naden en voegen te dichten tussen verschillende soorten materialen. Lijmkit, ook wel montagekit genoemd, staat bekend om de hoge lijmkracht. Dit maakt het goed mogelijk om diverse materialen aan elkaar te lijmen.

Hoe kies je de juiste lijmkit?

-
  • Toepassing: er zijn meerdere kitsoorten die onder lijmkit vallen, waaronder hybrifix, hightech en montagekit. Kijk naar het materiaal dat je wilt voegen, zo kun je het beste bepalen welke soort lijmkit hier het beste bij past.
  • -
  • Kenmerken: bekijk de kenmerken van lijmkit en of dit aansluit bij jouw klus. Een goede lijmkit is niet alleen zeer elastisch, is makkelijk aan te brengen, bestand tegen UV en hitte, maar heeft ook een zeer hoge aankleefkracht. Zo heb je geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens de uitharding.
  • -
  • Topmerken: bekijk de lijmkit van verschillende topmerken, zodat je zeker weet dat je een goede lijm kiest voor je klus. Onder andere van merken als Den Braven en Bostik vind je de beste lijmkit in het assortiment van Burghouwt.

Burghouwt’s keuze: de beste lijmkit

Burghouwt kiest voor Bostik en Den Braven als beste merken voor lijmkit. Deze merken hebben zich allang bewezen aan de top te staan als het gaat om montageproducten, en ook de lijmkit is onovertroffen. Dit komt onder andere door de zeer hoge aankleefkracht, maar ook door de hoge eindsterkte. De lijm is duurzaam elastisch en vrij van siliconen en andere middelen. De lijmkitten hechten daarnaast perfect op de meeste ondergronden. Genoeg redenen om voor zowel Bostik als Den Braven voor lijmkit te kiezen.

Accessoires voor jouw lijmkit

Gebruik je lijmkit in combinatie met de juiste accessoires, zodat je verzekerd bent van een strak resultaat. Burghouwt heeft alle benodigde accessoires klaarstaan voor jouw klus.

-
  • Kitpistool: een goed kitpistool maakt het makkelijker om de lijmkit snel en nauwkeurig aan te brengen. Deze accessoires zorgt voor gemak en een beter en strakker resultaat.
  • -
  • Afstrijkspatel: met de afstrijkspatel kun je niet alleen de kit goed verdelen over de voegen, maar strijk je het daarna ook heel mooi glad.
  • -
  • Finisher spray: de finisher spray is letterlijk de finishing touch. De spray is goed voor het nat afmessen van kit, maar zorgt ook voor minimale verkleuring van de kit.