Kitprimer

“Verstandig bouwen, samen met Burghouwt” is al jaren onze slogan en daar staan we dan ook nog steeds achter. We willen het aantrekkelijk maken voor iedere klusser om gebruik te maken van de beste producten. In onze webshop vind je dan ook alleen kwalitatief gereedschap en de beste accessoires. Zo ook in ons assortiment van kitprimer. Ontdek hier de beste kitprimer volgens Burghouwt en lees alles over de beste accessoires die jou kunnen helpen met het goed uitvoeren van je klus.

Lees meer

De werking en voordelen van kitprimer

Voordat je aan de slag gaat met een kit, is het belangrijk om te controleren of het nodig is om eerst een kitprimer aan te brengen. Een primer wordt gebruikt om een oppervlak te blokkeren. Op deze manier ontstaan er geen verschillen in de absorptie van de kit. Kitprimer brengt een aantal voordelen met zich mee. In de eerste plaats verbetert het de hechting van de kit op tal van ondergronden. Verder stopt het de zuigende werking van vocht op poreuze ondergronden. Tot slot is de kit dankzij de primer ook van buitenaf beter bestand tegen vocht en water. Niet iedere kitsoort heeft een primer nodig: er zijn verschillende soorten kit waarbij een primer niet nodig is. Controleer dit eerst om zo onnodig aankopen te voorkomen.

Burghouwt’s keuze: de beste kitpimer

Burghouwt kiest voor Bostik en Den Braven als beste merken voor kitprimer. De kitprimers zorgen ervoor dat de kit nog beter zal hechten en dit biedt veel voordelen: je krijgt een beter resultaat en het is ook een stuk makkelijker om de kit goed aan te brengen. De merken staat voor kwaliteit voor een aangename prijs, en dit is dan ook een van de redenen waarom Bostik en Den Braven tot de topmerken in het assortiment van Burghouwt behoren. Het is dan ook zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van deze merken: zo ben je verzekerd van een goede primer als basis voor je klus.

Kies de beste accessoires voor je kitprimer

Een goede kitprimer aanbrengen? Het is dan wel zo prettig als je gebruik kunt maken van goede accessoires die jouw klus nog makkelijker maken. Ontdek hier wat je nodig hebt: Burghouwt heeft alles in het assortiment voor jou klaarstaan.

-
  • Kitpistool: zodra je de kitprimer hebt aangebracht, kun je de kit gaan aanbrengen. Dit doe je nog makkelijker met het gebruik van een kitpistool. Hier kun je kit gemakkelijk op bevestigen en op een zeer eenvoudige manier aanbrengen op de voegen.
  • -
  • Afstrijkspatel: de afstrijkspatel zorgt ervoor dat de kit goed verdeeld wordt verdeeld over de voegen en kieren. Daarnaast is het met de afstrijkspatel goed mogelijk om een glad resultaat te creëren.
  • -
  • Finisher spray: gebruik de finisher spray voor het nat afmessen van de kit: zo krijg je een nog gladder eindresultaat. Daarnaast zal een finisher spray ook op lange termijn werken, de kit zal niet tot nauwelijks verkleuren.