Beglazingskit

Burghouwt helpt jou graag met het correct uitvoeren van je klus: je vindt dan ook niet voor niets meerdere soorten beglazingskit in ons assortiment. Met de juiste beglazingskit ben je in staat om beglazing in kozijnen van hout, kunststof of metaal af te dichten. Voordat je een keuze maakt is het van belang dat je weet waar je naar op zoek bent en welke eisen jij stelt aan een goede beglazingskit. Hier lees je de belangrijkste aandachtspunten, ontdek je de beste keuze van Burghouwt en kies je de juiste beglazingskit.

Lees meer

Zo kies je de juiste beglazingskit

-
  • Toepassing: het is belangrijk om een goede beglazingskit te kiezen waarmee je glas in een kozijn kunt kitten. Kijk naar het materiaal van het kozijn: op basis hiervan is het mogelijk de juiste beglazingskit uit te kiezen.
  • -
  • Topmerken: kies een beglazingskit van een topmerk, zodat je zeker bent van goede kwaliteit. Onder ander merken als Den Braven en Bostik zijn verkrijgbaar in de webshop.
  • -
  • Details: let goed op de details van de beglazingskit. Is de kit duurzaam, bestand tegen UV, water en andere weersomstandigheden? Moet de beglazingskit overgeschilderd worden, controleer dan of dit ook mogelijk is.

Burghouwt’s keuze: de beste beglazingskit

Burghouwt kiest voor Bostik en Den Braven als de beste merken beglazingskit. De kwaliteit beglazingskit is zeer hoog. Bostik en Den Braven hebben een universele beglazingskit gecreëerd die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een siliconenrubber die zeer verouderingsbestendig is. Deze kit is vrijwel reukloos en is daardoor prettig om mee te werken. Ook de goede hechting en het gemak waarmee je de kit kunt afwerken weerspiegelt de kwaliteit van dit product. Beglazingskit is geschikt voor top- en hielafdichtingen van enkel- en dubbelglas in zowel houten als kunststof en metalen raam- en deurkozijnen. Bostik en Den braven zijn de keuzes van Burghouwt wanneer je verzekerd wilt zijn van een betrouwbaar topproduct.

De beste accessoires voor jouw beglazingskit

Wanneer je aan de slag gaat met beglazingskit, heb je baat bij de aanschaf van één of meerdere accessoires. Bij Burghouwt kunt je terecht voor alle benodigde accessoires, waaronder:

-
  • Kitpistool: gebruik een kitpistool om het kit op de goede manier aan te brengen. Een goede kitpistool maakt het aanbrengen van kit makkelijker, maar je gaat ook nauwkeuriger te werk. Daarnaast ben je in staat om de kit overal aan te brengen.
  • -
  • Afstrijkspatel: een afstrijkspatel is het ideale hulpmiddel om kitvoegen af te werken, zonder dat dit jou veel moeite kost. Nadat je de kit hebt aangebracht, gebruik je de afstrijkspatel om alles glad te strijken en om de kit goed te verdelen over de voegen.
  • -
  • Finisher spray: een finisher spray gebruik je voor het nat afmessen van kitvoegen. Je krijgt hiermee het perfecte afdrukresultaat. Ook krijg je op deze manier minimale verkleuring.