Afdichtingskit

Een klus uitvoeren doe je het liefst zo snel mogelijk, maar wel met een zo goed mogelijk resultaat. Dat begrijpen we bij Burghouwt maar al te goed, en daarom bieden we alleen de beste producten aan waarmee je de mooiste resultaten behaald. Goede producten zijn een waardevolle investering: dat merk je in ons assortiment van afdichtingskit. Hier ontdek je niet alleen onze keuze voor de beste afdichtingskit, maar vind je aan de hand van enkele aandachtspunten altijd de juiste afdichtingskit voor jouw klus.

Lees meer

Kenmerken en gebruik van afdichtingskit

Afdichtingskit is een veelgebruikte soort kit die in tal van gevallen gebruikt kan worden. Zoals de naam al doet vermoeden gebruik je deze kit voor het afdichten van kieren, naden en gaten. Een goede kwaliteit afdichtingskit zorgt er niet alleen voor dat je het beste resultaat behaald, maar ook dat je hier heel lang van kunt profiteren. Goede afdichtingskit is verkrijgbaar voor tal van materialen.

Zo kies je de beste afdichtingskit

-
  • Toepassing: het is belangrijk om de juiste te kit voor je klus te kiezen. Er is afdichtingskit voor metaal, maar je kunt ook voor een allround afdichtingskit kiezen waarmee je op heel veel verschillende ondergronden aan de slag kunt gaan, zowel binnen als buiten.
  • -
  • Topmerken: kies een afdichtingskit van een topmerk. Zo ben je zeker van goede kwaliteit. In het assortiment van Burghouwt vind je onder andere producten van Bostik en Den Braven.
  • -
  • Details: let goed op de details van een afdichtingskit. Heb je een primer nodig om eerst aan te brengen, is de kit overschilderbaar en hoe snel hardt de kit uit? Dit zijn belangrijke details om op te letten bij het maken van een keuze.

Burghouwt’s keuze: de beste afdichtingskit

Burghouwt’s kiest voor Bostik en Den Braven als de beste merken voor afdichtingskit. De keuze komt onder andere voort uit de veelzijdigheid van opties die je kunt vinden van dit merk. Je kunt van dit merk een speciale metaal afdichtingskit aanschaffen, maar ook een flexibele allround afdichtingskit. Verder zijn er nog diverse andere uitvoeringen die je kunt aanschaffen. Je bent verzekerd van kwaliteit, maar kun je ook profiteren van een zeer gebruiksvriendelijk product. Bostik en Den Braven zijn Burghouwt’s keuze als het gaat om een kwalitatieve en professionele afdichtingskit.

Combineer de afdichtingskit met deze goede accessoires

Het gebruik van een afdichtingskit zorgt voor de beste resultaten wanneer je dit combineert met de juiste accessoires.

-
  • Kitpistool: een kitpistool is de ideale tool om de kit goed en nauwkeurig aan te brengen. Het is niet alleen een stuk sneller, maar zorgt ook voor veel gemak en daarnaast werk je altijd schoon.
  • -
  • Afstrijkspatel: de afstrijkspatel is onmisbaar voor het verdelen van de kit over de voegen. Daarna gebruik je dezelfde spatel voor het gladstrijken: zo ben je verzekerd van een strak resultaat.
  • -
  • Finisher spray: de finisher spray wordt toegepast voor het nat afmessen van de kitvoegen. De voordelen? Je krijgt het perfecte afdrukresultaat en daarnaast is er sprake van minimale verkleuring.