Kit

Ben je bezig met de afwerking van jouw klusprojecten? De afwerking is een belangrijk onderdeel, omdat deze de uitstraling van jouw project kan maken of breken. Je moet daarom zorgen voor de beste benodigdheden voor deze afwerking. Goede kit is hier een goed voorbeeld van. Ieder soort kit kan op een andere manier zorgen voor de beste resultaten. Burghouwt staat te allen tijde voor jou klaar om alle benodigdheden voor de klusprojecten aan te schaffen. Maar waar moet je dan allemaal op letten als je de soorten kit aan gaat schaffen? En wat is volgens Burghouwt de beste keuze voor het verkrijgen van een goede afwerking?

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Aandachtspunten: stappenplan kit kiezen

 • Toepassing: Als je de verschillende soorten kit bekijkt, moet je goed weten voor welke toepassing je deze aanschaft. Iedere toepassing kent eigen materialen en factoren om rekening mee te houden. Zo heb je bijvoorbeeld kit voor bij glas, maar ook voor kunststof.
 • Topmerken: Het aanschaffen van goede kit doe je te allen tijde om de beste resultaten met jouw klusprojecten te verkrijgen. Je moet er daarom ook voor zorgen dat je de kit van een van de topmerken aanschaft. Als je bij Burghouwt een aankoop doet, ben je verzekerd van deze topmerken en de kwaliteit die zij leveren.
 • Specificaties: Kit kent een groot aantal varianten. Je moet daarom ook goed kijken naar de specificaties waarvan iedere variant is voorzien. Kijk bijvoorbeeld naar de droogtijd, de kleur en de toepassingsmogelijkheden. Zo zorg je ervoor dat je de kit volledig op het klusproject aanpast.
 • Details: Als je de kit ergens aanbrengt, wil je er ook voor zorgen dat je er zo lang mogelijk van kan genieten. Let daarom ook op andere details. Zo moet kit bijvoorbeeld bestand zijn tegen uv-straling, water of hogere temperaturen. Ook dit kan daarom een belangrijk uitgangspunt zijn voor het maken van een keuze.

Burghouwt’s keuze: de beste kit

Burghouwt heeft een uitgebreid assortiment als het op kit aankomt. Het maken van een keuze is daarom niet altijd eenvoudig en kan ook voor geheel andere eindresultaten zorgen. De beste keuze is volgens Burghouwt de variant binnen het eigen merk. Burghouwt weet namelijk precies wat de behoeften en wensen zijn van de klanten en kan hier goed op inspelen tijdens het ontwikkelen van nieuwe varianten kit. Daarbij heeft iedere variant weer een geheel andere lijst aan specificaties, zodat je deze op jouw klusprojecten aan kan passen. Als je dit merk aanschaft, weet je zeker dat je voor langere tijd van de afwerking kan genieten.

Combineer jouw kit met de juiste accessoires

Wanneer je kit aanschaft, moet je er ook voor zorgen dat je deze op de juiste manier aan kan brengen. Daarom helpt Burghouwt jou niet alleen aan de beste soorten kit, maar ook aan alle benodigdheden die zorgen voor het uitvoeren van de klus. In het assortiment vind je onder andere:

 • Kitspuit: De kitspuit is belangrijk om de kit goed aan te brengen op het oppervlak. Met de spuit kan je in een vloeiende beweging de kit aanbrengen, zonder dat je hier met jouw handen in komt.