Chemie

Van purschuim tot machineolie: alles wat onder chemie valt is bij Burghouwt verkrijgbaar. En omdat we alleen werken met de beste merken, ben jij er zeker van dat je de juiste keuzes maakt en je iedere klus op de best mogelijke manier uitvoert. Het maakt niet uit wat je nodig hebt: bekijk het complete aanbod van chemie bij Burghouwt en plaats je bestelling in slechts een paar muisklikken. Ons motto is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’, wij willen ervoor zorgen dat jij topkwaliteit producten aanschaft, zodat je hier optimaal van profiteert. Ontdek zelf je mogelijkheden!

Lees meer

Populairste producten

Wat kun je online bestellen?

Als het gaat om chemie zijn er tientallen producten die je online kunt bestellen. Dit zorgt ervoor dat je altijd de producten kunt bestellen die je nodig hebt. Hier vind je een overzicht van een aantal chemie categorieën die je in de Burghouwt webshop tegenkomt:

-
 • Kit: in de webshop vind je een groot aantal soorten kit. Van afdichtingskit en brandvertragende kit tot lijmkit en beglazingskit.
 • -
 • Lijm: ook voor diverse soorten lijm kun je bij Burghouwt terecht. Denk aan houtlijm, montagelijm, contactlijm, PVC lijm, constructielijm en meer.
 • -
 • Verf: als het gaat om verf zijn er heel veel mogelijkheden. Je vindt hier een ruim aanbod van grondverf, primer, aflak, voorlak, coating, isoleerspray en spuitverf.
 • -
 • Reinigingsmiddelen: onderhouds- en reinigingsmiddelen zijn volop verkrijgbaar. Denk hierbij aan verdunners, verwijderaars en allerlei toebehoren.
 • -
 • Olie: machineolie, snijolie en andere smeermiddelen; dit vind je terug in de webshop en is gemakkelijk te bestellen.
Chemie

De beste keuze maken voor je klus

Heb je chemie nodig? Dan wil je vanzelfsprekend hierin de beste keuze maken. Of het nu gaat om verf, lijm of kit: bij Burghouwt heb je de keuze uit verschillende producten. Je bent hierdoor in staat om de beste keuze te maken. Topkwaliteit chemie vind je dan ook altijd in onze webshop. Op deze manier hoef je jezelf niet af te vragen of je wel kit of lijm van de beste kwaliteit kiest: daar ben je bij ons altijd van verzekerd. Hoe maak je de beste keuze voor je klus? Bepaal eerst je project, en bekijk welk product hier het beste bij aansluit. Via de webshop maak je gebruik van de filters en zo maak je altijd de juiste keuze!

Burghouwt: complete online aanbod

Het complete aanbod van chemie producten vind je in de Burghouwt webshop. Je hoeft dan ook nooit lang te zoeken om de juiste producten aan te schaffen. Dankzij de overzichtelijke webshop maken we het voor jou extra gemakkelijk. Ook als je vragen hebt over de aankoop van chemie producten kun je bij ons terecht. Wanneer je de juiste producten hebt gevonden bestel je deze snel online. Burghouwt maakt het jou graag gemakkelijk! Ook zorgen we ervoor dat je jouw producten snel krijgt bezorgd. Zo kun je snel aan de slag gaan met je project en profiteer je van een goed resultaat.

 • Grootste voorraad
  Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
 • Altijd snel geleverd
  Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
 • Advies en service
  Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.