Stijl- en kleurvarianten van deurbeslag en accessoires

Stijl- en kleurvarianten van deurbeslag en accessoires

Totaalpakket voordeur

Door: Burghouwt en Hoppe

“Ik wil mijn deurbeslag, brievenbus en huisnummer in dezelfde stijl en kleur op mijn kunststofdeur.” Het is een veelgehoorde vraag in de markt. Burghouwt nam het initiatief om samen met Hoppe een nieuwe lijn deurbeslag met gelijke boorpatronen als standaardserie te maken.

De keuze is reuze
Inmiddels is de lijn ontwikkeld en bieden we de ruimste keuze in deurbeslag en toebehoren. Van modern tot klassiek, in veel kleuren en vormen. En uiteraard; met bijpassende accessoires als huisnummer, brievenbus en deurbel.

Folder
Bekijk hier onze Sierbeslag folder voor een overzicht van de mogelijkheden. U vind hier deurbeslag, tochtvrije briefplaat, huisnummers en beldrukkers; alles in diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar en natuurlijk alles, waar mogelijk, met kerntrekbeveliging en SKG***.

Boven op de ontwikkeling
Als relatief nieuwe speler op de kunststofmarkt heeft Burghouwt zich inmiddels dubbel en dwars bewezen. Bij onze klanten en onze leveranciers bouwden we in korte tijd een betrouwbare naam op. We rusten niet op onze lauweren en zorgen ervoor dat we boven op de ontwikkelingen zitten of de ontwikkelingen zelf stimuleren. Zoals het ontwikkelen van series deuraccessoires; dat is een van onze verdiensten.

Aankomende data

Aankomende data

Blijf op de hoogte van branche- en Burghouwt gerelateerde activiteiten en belangrijke data:   14 t/m 16 mei: Renovatiebeurs Den Bosch 3 t/m 6 november 2020: HoutPro+   

Lees meer
147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

Aannemer Roosdom Tijhuis testte vier verschillende ventilatiesystemen voor dit grote nieuwbouwproject en Duco werd uiteindelijk gekozen. Naast een goede prijs-kwaliteit verhouding bood Duco:   als enige leverancier een wired oplossing

Lees meer