Optimalisatie leveringen

Optimalisatie leveringen

Één van de meest ambitieuze en succesvolle deurenfabrikanten in Nederland is Ideaal Deuren uit Zevenaar. Cees Möllers, hoofd inkoper en Cindy van der Kracht, inkoopster bij Ideaal waren ontevreden over de vorige leverancier. Samen met Burghouwt is er besproken wat de wensen waren en zijn de mogelijkheden eerlijk besproken.

Ten aanzien van de voorraden is bijvoorbeeld in een samenspraak een inschatting gemaakt van de verwachte behoefte. Op basis daarvan zijn voorraden door Burghouwt gereserveerd waarmee een optimale leversnelheid ingevuld wordt. Om de administratieve last van zendingen te minimaliseren is er afgesproken om niet met deelleveringen te werken en wordt alles vanuit één centraal magazijn van Burghouwt uitgeleverd. Zodra een zending verzend gereed is gemeld ontvangt Ideaal automatisch een melding met de gewenste informatie over de zending.

Er is veelvuldig contact tussen de medewerkers van Ideaal en Burghouwt. Enerzijds gaan deze contacten over het assortiment dat momenteel door Ideaal wordt gebruikt, anderzijds zijn noviteiten en ontwikkelingen ook regelmatig het onderwerp van de gesprekken. Daarnaast is er regelmatig afstemming over de organisatorische aspecten van de samenwerking. Met deze aanpak hebben Ideaal en Burghouwt een samenwerking die verder gaat als een traditionele klant – leverancier relatie.

 

 

Aankomende data

Aankomende data

Blijf op de hoogte van branche- en Burghouwt gerelateerde activiteiten en belangrijke data:   14 t/m 16 mei: Renovatiebeurs Den Bosch 3 t/m 6 november 2020: HoutPro+   

Lees meer
147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

147 nieuwbouwwoningen optimaal ventileren

Aannemer Roosdom Tijhuis testte vier verschillende ventilatiesystemen voor dit grote nieuwbouwproject en Duco werd uiteindelijk gekozen. Naast een goede prijs-kwaliteit verhouding bood Duco:   als enige leverancier een wired oplossing

Lees meer