Pro Lighting - De beste LED oplossing voor elke werkplek en bouwplaats

GOEDE VERLICHTING IS BELANGRIJK
Je kent het wel; dat project dat tot laat in de avonden doorgaat, of plaatsvind in een kale, onverlichte binnenruimte. Hier moet een fatsoenlijke verlichting aan te pas komen. De oplossing? Een bouwlamp? Dat kan, maar nu komt het licht maar van één punt vandaan en zorgt dus nog lang niet voor een optimale verlichting van je project. Met LEDROPE Pro Lighting is dit verleden tijd. Deze LED slangverlichting is makkelijk te verdelen door de ruimte of bouwplaats en zorgt dus voor een gelijkmatige en heldere verlichting van het hele project!

ÉÉN CONCEPT, 3 MATEN, ONEINDIG VEEL TOEPASSINGEN
De LEDROPE Pro lichtslangen zijn verkrijgbaar in drie maten: 3 meter, 10 meter en 20 meter, met en zonder stroomkabel. Hierdoor is het systeem inzetbaar in tal van grote en kleine bouwsituaties, zoals loop- en bereikverlichting, trapverlichting, liftschachten, gebiedshekken langs hekken, markering van uitgangen, binnen- en buitenruimtes om bouwplaatsen te voorzien van verlichting. Je kiest dus altijd de maat die het beste bij je project past.

HOGE LICHTOPBRENGST
De lichtslangen bevatten 180 leds per meter en geven hiermee een lichtsterkte af van minimaal 625 lumen/m. Dit is meer dan genoeg licht om fatsoenlijk bij te kunnen werken. Door de lichtslang door de ruimte te hangen, krijg je een heldere en regelmatige verlichte werkplek.

Download de brochure hierJe kent het wel; dat project dat tot laat in de avonden doorgaat, of plaatsvind in een kale, onverlichte binnenruimte. Hier moet een fatsoenlijke verlichting aan te pas komen. De oplossing? Een bouwlamp? Dat kan, maar nu komt het licht maar van één punt vandaan en zorgt dus nog lang niet voor een optimale verlichting van je project. Met LEDROPE Pro Lighting is dit verleden tijd. Deze LED slangverlichting is makkelijk te verdelen door de ruimte of bouwplaats en zorgt dus voor een gelijkmatige en heldere verlichting van het hele project!
  • Grootste voorraad
    Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
  • Altijd snel geleverd
    Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
  • Advies en service
    Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.