Stelwiggen

Bij Burghouwt ben je altijd op de juiste plek om alle benodigdheden te vinden voor jouw klus. Het maakt niet uit wat je gaat doen en hoeveel ervaring jij hebt: alle producten voor ieder project vind je hier. We maken het jou graag gemakkelijk: daarom is alles in overzichtelijke categorieën geplaatst en vind je snel waar je naar op zoek bent. Wil jij goede stelwiggen aanschaffen? Dan ben je hier op de juiste plek: op deze pagina vind je het complete aanbod van stelwiggen en ben je nog sneller in staat de juiste producten aan te schaffen voor je klus. Je bent bij Burghouwt verzekerd van de beste kwaliteit: ontdek het zelf.

Lees meer

Wat zijn stelwiggen?

Stelwiggen zijn kleine maar zeer handige producten die je gebruikt om iets op te liften, maar ook om klem te zetten. Zo worden stelwiggen onder andere onder deuren gezet, zodat deze open blijven staan. Maar je gebruikt een kunststof stelweg voor meer: onder andere voor het stellen van wanden, balken, kozijnen, stempels, bekistingen en meer. Op deze pagina vind je naar stelwiggen ook andere handige onderdelen, zoals keggen en afstandhouders.

Een keg is een tool voor het uitrichten en opvullen van constructies. Met behulp van keggen stel je een constructie af voordat je deze bevestigd. een afstandhouder is een tool die vooral in de terrasbouw wordt gebruikt. Ze worden tussen planken geklemd om zo de juiste afstand tussen de planken te bepalen.

De voordelen van stelwiggen op een rij

Stelwiggen gebruiken? Er zijn een aantal redenen waarom het zeker aan te raden is om dit te doen. Onderstaand vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen van stelwiggen:

  • Breed toepasbaar: stelwiggen zijn op heel veel manieren te gebruiken, waardoor je in heel veel gevallen baat hebt bij de aanschaf van deze tool.
  • Diverse maten: je kunt een stelwig in vrijwel iedere gewenste afmeting aanschaffen. Dit stelt je in staat om altijd de beste keuze te maken voor je klus.
  • Kwalitatief: stelwiggen zijn gemaakt van kunststof en bieden daardoor niet alleen veel sterkte, maar ook een lange levensduur.

Zo schaf je gegarandeerd kwaliteit aan

Voordat je aan de slag gaat met een klus wil je er ongetwijfeld zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Let daarom niet alleen op de toepassingen van stelwiggen, maar zorg er ook voor dat je de juiste afmetingen kiest op basis van de klus die je uitvoert. Op deze manier kies je voor goede producten en kun je van het best mogelijke resultaat profiteren. Bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van topkwaliteit. Bekijk hier al je mogelijkheden en schaf gegarandeerd de beste stelwiggen aan.