Isolatietape

Bij Burghouwt vind je een overzicht van alle producten die jij nodig hebt voor het correct uitvoeren van een klus. Je bent niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar ook van een ruim aanbod en snelle verzending. Voor zowel beginnende doe-het-zelvers als professionals vind je hier een ruim aanbod van gereedschap en materialen. Ook voor accessoires zoals tape ben je hier aan het juiste adres. Ben jij op zoek naar goede isolatietape voor het isoleren van installatiedraad? Bekijk hier het complete aanbod en maak de juiste keuze in jouw klus.

Lees meer

Dit moet je weten over isolatietape

Isolatietape is een speciale tape die je gebruikt voor het isoleren van installatiedraad. Wanneer je aan de slag gaat met isoleren, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt ramen en daken isoleren, maar ook kruipruimtes en muren: alles om een woning goed te isoleren zodat je zo min mogelijk warmte verliest. Het is daarnaast ook belangrijk dat je elektrische stromen beschermt en isoleert. Dit doe je door middel van isolatietape. Deze tape zorgt ervoor dat elektrische draden gebundeld zijn en bieden daardoor meer overzicht. Ook worden ze geïsoleerd en ben je daardoor verzekerd van een complete isolatie.

Alle voordelen op een rij

Het gebruik van isolatietape wordt nog al eens vergeten maar het is wel degelijk erg belangrijk. Hiermee zorg je ervoor dat installatiedraad ook mee wordt genomen in de isolatie. Er zitten een aantal grote voordelen aan het gebruik van isolatietape:

  • Overzicht: doordat je met isolatietape elektrische draden bundelt herken je meteen waar de draden bij horen en heb je meteen meer overzicht.
  • Betrouwbaar: goede isolatietape is niet alleen isolerend, maar ook beschermend en brandvertragend.
  • Makkelijk gebruik: je kunt de tape eenvoudig rondom oneffen oppervlakken wikkelen, waardoor het je niet veel tijd kost om de tape aan te brengen op installatiedraad.
  • Diverse opties: isolatietape is verkrijgbaar in meerdere soorten, waardoor je heel makkelijk de juiste keuze maakt op het gebied van breedte en hoeveelheid.

Bekijk het complete aanbod bij Burghouwt

Op deze pagina vind je alle isolatietape op één plek: het is daardoor nog makkelijker om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Heb je de juiste tape gevonden? Dan plaats je binnen een paar muisklikken jouw bestelling en zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk jouw kant op komt. Meer nodig? Bekijk ook alle andere producten in het Burghouwt assortiment, we hebben het gemakkelijk voor jou in handige categorieën geplaatst.