Dubbelzijdige tape

Als professional en als beginnende vakman ben je bij Burghouwt op de juiste plek. Wij staan al jaren voor je klaar met een ruim aanbod en bieden daarnaast de beste kwaliteit. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze slogan: hier streven we dan ook altijd naar. Dit doen we onder andere met het aanbieden van topkwaliteit producten. Het maakt niet uit wat je nodig hebt en welke klus je gaat uitvoeren, bij Burghouwt ben je verzekerd van een ruim aanbod. Ook als het gaat om dubbelzijdige tape kun je hier altijd vinden waar je naar op zoek bent. Kies voor verstandig bouwen en klussen en bestel jouw tape in de webshop.

Lees meer

De voordelen van dubbelzijdige tape

Dubbelzijdige tape is een tape die, zoals de naam doet vermoeden, aan beide zijden een plakkant heeft. Wat zijn nu precies de belangrijkste voordelen van dit tape? Je leest het in onderstaand overzicht:

  • Hoge aankleefkracht: de aankleefkracht van dubbelzijdige tape is zeer hoog en daardoor is de tape ook geschikt voor verkleving op ruwe of stoffige ondergronden.
  • Breed toepasbaar: een dubbelzijdige tape is breed toepasbaar, niet alleen voor het plaatsen van plinten, maar ook als het gaat om het vastzetten van tapijt of het vastzetten van een spiegel aan een wand.
  • Makkelijk gebruik: het is erg eenvoudig om dubbelzijdige tape te gebruiken en om hier een goed resultaat mee te behalen. Iedereen kan gebruik maken van dit type tape.

Wanneer pas je dubbelzijdige tape toe?

Je past dubbelzijdige tape toe wanneer er behoefte is aan een stevige hechting. Je kunt deze tape gebruiken om een spiegel aan een wand te bevestigen, maar ook voor het vastzetten van tapijt en het zelfklevend maken van isolatiemateriaal. Dubbelzijdige tape heeft daarnaast nog veel meer algemene montage toepassingen. Het gebruik van goede kwaliteit dubbelzijdige tape is dan ook bij heel veel klussen onmisbaar. Het is aan te raden om altijd een goede tape in de schuur of werkplaats te hebben liggen.

Bestel snel bij Burghouwt en profiteer van voordeel

Ga je jouw dubbelzijdige tape bij Burghouwt bestellen? Dan profiteer je altijd van voordeel. Wij maken verstandig bouwen met de beste materialen en producten voor iedereen aantrekkelijk. Heb je vragen over de toepassing van dubbelzijdige tape? Onze technisch adviseurs staan altijd voor je klaar met advies, zodat jij zeker weet dat je de beste keuze maakt. Bestel vandaag nog jouw tape en ervaar zelf alle voordelen.