Tape

Op zoek naar kwalitatief tape? Als het gaat om topkwaliteit ben je bij Burghouwt altijd op de juiste plek. We bieden niet alleen kwaliteit, maar ook ruime mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om de beste keuze te maken voor jouw klus. Verstandig bouwen begint bij de aanschaf van de juiste producten en daar helpen we je bij Burghouwt graag bij. Op deze pagina vind je het complete aanbod van tape bij Burghouwt en is het nog makkelijker om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Bekijk je mogelijkheden en bestel jouw tape eenvoudig via de webshop.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Dit moet je weten over tape

Een goede tape is onmisbaar bij veel bouwprojecten. Het is niet alleen erg sterk, maar is daarnaast ook goed bestand tegen temperatuurschommelingen. Of je nu een schilderklus moet uitvoeren of een decoratieve aanpassing doet in je woning: je vindt altijd een goede tape die hier op aansluit, waardoor jij het beste resultaat haalt. Met tape is het mogelijk om een goede en sterke verbinding te maken. In jouw schuur of bouwplaats is het dan ook een onmisbaar product.

Alle soorten tape in het Burghouwt aanbod

In het Burghouwt aanbod vind je verschillende soorten tape, waardoor het altijd mogelijk is om te vinden waar je naar op zoek bent. Benieuwd naar het aanbod? Onderstaand vind je een overzicht van de tape die je hier kunt vinden:

 • Schilderstape: tape voor het afplakken van kozijnen en ander schilderwerk. Goede kwaliteit schilderstape is waterproof, bestand tegen hoge temperatuur en gemakkelijk te verwijderen.
 • Dubbelzijdig tape: tape die aan twee kanten plakt, zodat het mogelijk is om iets op te hangen of aan elkaar te bevestigen.
 • Isolatietape: speciale tape dat je gebruikt voor het markeren van kabels en zekeringen, maar ook voor het vastzetten van kabelmantels.
 • Verpakkingstape: tape voor het goed dichtmaken van dozen en pakketten, wanneer je deze wilt verzenden of de inhoud veilig wilt over laten komen.

Zo schaf jij de beste tape aan voor je klus

Het is allereerst belangrijk om de klus te bepalen die je gaat uitvoeren en of het gebruik van tape hierbij nodig is. Op basis daarvan weet je ook wat voor soort tape je nodig hebt. Het is altijd goed om te controleren hoeveel er op een rol zit, zodat het makkelijker wordt om de juiste hoeveelheid aan te schaffen. Bekijk alle mogelijkheden in het assortiment van Burghouwt en schaf gemakkelijk en snel tape aan voor je volgende klus.