Tochtwerende manchetten

Als het gaat om topkwaliteit ga je naar Burghouwt. Wij bieden een ruim assortiment van duizenden producten van de beste kwaliteit. Op deze manier helpen we onze klanten met het correct en verstandig uitvoeren van iedere klus. Het maakt niet uit wat je gaat doen en wat je nodig hebt: wij geloven dat kwaliteit en verstandig bouwen hand in hand gaan. Ook als je op zoek bent naar tochtwerende manchetten ben je hier op de juiste plek voor topkwaliteit. Bekijk het complete aanbod, lees alle voordelen en ontdek hoe jij de beste keuze maakt voor je klus. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.

Lees meer

Wat zijn tochtwerende manchetten?

Tochtwerende manchetten zijn speciale manchetten die je inzet om zo tocht uit een woning of gebouw te weren. Tocht zorgt niet alleen voor kou, maar het is ook mede de oorzaak van een hogere energierekening. De verwarming moet veel harder werken om een ruimte warm te houden vanwege tocht. De plaatsing en verwerking van manchetten is zeer eenvoudig: ze zijn voorzien van een lijmlaag die op vrijwel iedere ondergrond hecht. Op deze manier ben je verzekerd van een snelle en eenvoudige verwerking.

Tochtwerende manchetten: toepassingen en voordelen

Er zijn meerdere manieren waarop tochtwerende manchetten kunnen worden ingezet. Tocht kan op diverse manieren naar binnen komen, waaronder via stopcontacten. Daarom is het bij Burghouwt mogelijk om tochtwerende manchetten voor wandcontactdozen aan te schaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om manchetten toe te passen voor het water-, lucht- en dampdicht maken van doorboringen bij kabels, leidingen en ventilatiebuizen. Benieuwd naar de belangrijkste voordelen van tochtwerende manchetten?

  • Optimale tochtwering: het belangrijkste voordeel van tochtwerende manchetten is dat deze manchetten een optimale tochtwering bieden, waardoor je ook profiteert van energiebesparing.
  • Breed toepasbaar: tochtwerende manchetten zijn geschikt voor kabels, leidingen en ventilatiebuizen, maar ook voor wandcontactdozen in woningen die slecht geïsoleerd zijn.
  • Eenvoudige plaatsing: het plaatsen van deze manchetten kost je niet veel tijd dankzij de handige lijmlaag die op vrijwel iedere ondergrond hecht.

Hoe maak je de juiste keuze?

De juiste keuze maken voor tochtwerende manchetten doe je op basis van de klus die je gaat uitvoeren. Bepaal eerst waar er sprake is van tocht en op welke manier je dit het beste kunt oplossen. Het gebruik van tochtwerende manchetten is voor diverse aansluitingen en leidingen geschikt. Vergelijk het aanbod in de Burghouwt webshop en kijk behalve naar de prijs, ook naar de toepassing, uitvoering, het materiaal en de afmetingen. Op deze manier ben je veel beter in staat de beste keuze te maken. Bestellen bij Burghouwt? Bekijk zelf de voordelen.