Loodvervangers Bitume

Heb jij behoefte aan topkwaliteit voor je klus? Dan ben je bij Burghouwt op de juiste plek: hier bieden we alleen de beste producten aan. Zo waarborgen we kwaliteit en zorgen we voor dat het uitvoeren van een klus beter en veiliger gaat. Ook zorg je met het gebruik van goede producten voor het optimale resultaat. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets al jaren onze slogan: wij streven ernaar om iedereen te helpen met de verstandige uitvoering van een klus: of je nu een ervaren of beginnende vakman bent. Bekijk hier alle loodvervangers Bitume en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan.

Lees meer

Wat is loodvervanger Bitume?

Loodvervanger Bitume is een alternatief dat je voor lood kunt gebruiken. Bitumen is een vloeistof die uit ruwe olie wordt gewonnen en op meerdere manieren ingezet kan worden. Er zijn verschillende redenen waarom het aantrekkelijk is om voor een loodvervanger te kiezen. De belangrijkste voordelen van een loodvervanger lees je in onderstaand overzicht:

  • Loodvrij alternatief: loodvervangers zijn daardoor minder gevoelig voor diefstal. Een loodvervanger is een stuk minder aantrekkelijk voor dieven.
  • Makkelijke verwerking: loodvervangers zijn makkelijk te verwerken, goed buigzaam en UV-bestendig.
  • Grote rollengtes: het is mogelijk om loodvervanger in grote rollengtes aan te schaffen, zo is er minder sprake van overlap.
  • Lichter: in tegenstelling tot normaal lood zijn loodvervangers vaak een stuk lichter in gewicht.
  • Diverse kleuren: je kunt de loodvervangers ook in andere kleuren aanschaffen.

Bitumen vs. EPDM

Bitumen is een van de mogelijkheden die je hebt wanneer je op zoek bent naar een loodvervanger. Het is daarnaast ook mogelijk om voor EPDM te kiezen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee en wat is de beste keuze om te maken? Bitumen is een wat duurder materiaal dan EPDM. EPDM kan op maat worden gemaakt en kan gemakkelijk als een geheel op een dak geplaatst worden. Toch kiezen veel professionals ook voor Bitumen, omdat dit materiaal zeer sterk is en een enorm lange levensduur heeft.

Bekijk het aanbod en schaf topkwaliteit loodvervanger aan

Wanneer je aan de slag gaat met dakbedekking of de gevel heb je de mogelijkheid om voor een loodvervanger te kiezen. Loodvervangers Bitumen brengt de nodige voordelen met zich mee en zorgt voor een zeer duurzaam resultaat. Bij Burghouwt is het altijd mogelijk om loodvervangers Bitumen aan te schaffen. Bekijk hier het complete aanbod en schaf gegarandeerd de beste kwaliteit aan. Zo maken wij verstandig bouwen mogelijk.