Loodvervangers

Ben je op zoek bent naar kwalitatieve producten? Dan kom je altijd bij Burghouwt uit. Want hier vind je niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een ruim aanbod: hierdoor is het heel makkelijk om de juiste producten aan te schaffen. Ben je op zoek naar een goede loodvervanger? Dan ben je hier op de juiste plek: bekijk het ruime aanbod van loodvervangers, ontdek de aantrekkelijke prijzen en ervaar de snelheid van bestellen bij Burghouwt. Wij maken verstandig bouwen mogelijk, en dat maken we graag makkelijk voor iedere klus. Bekijk hier het aanbod en lees meer over hoe je de beste keuze maakt.

Lees meer

Wat zijn loodvervangers?

Loodvervangers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, vervangers voor lood. Een loodvervanger wordt gebruikt om een dakconstructie, dakkapellen of schoorstenen lekvrij af te werken. Vroeger werd hier normaal lood voor gebruikt, maar vandaag de dag is dit niet meer nodig door de komst van loodvervangers. Het gebruik van loodvervangers brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Loodvervanger is een loodvrij alternatief en daardoor is het minder gevoelig voor diefstal. Een loodvervanger is een stuk minder aantrekkelijk voor dieven.
  • Het is mogelijk om loodvervanger in grote rollengtes aan te schaffen, waardoor er minder sprake is van overlap.
  • In tegenstelling tot normaal lood zijn loodvervangers vaak een stuk lichter in gewicht.
  • Je kunt de loodvervangers ook in andere kleuren aanschaffen.
  • Loodvervangers zijn makkelijk te verwerken, goed buigzaam en UV-bestendig.

De mogelijkheden in de webshop

Als het gaat om loodvervangers vind je in de Burghouwt webshop een ruim aanbod van mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor loodvervangers Bitume, een alternatief voor lood dat is gemaakt van een vloeistof genaamd Bitumen. Deze vloeistof wordt gewonnen uit ruwe olie en staat bekend om de waterkerende kwaliteiten. Daardoor is het zeer geschikt voor isolerende en afdichtende doeleinden bij bouwprojecten. Verder kun je kiezen voor loodvervangers EPDM. EPDM is een materiaal dat niet alleen waterdicht is, maar ook zeer goed bestand tegen temperatuurveranderingen. Het is dan ook niet voor niets dat EPDM wordt ingezet bij werkzaamheden op daken en als gevelbekleding.

De beste keuze maken doe je zo

Wil je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt? Dan is het eerst slim om te bepalen welke klus je gaat uitvoeren. Op basis hiervan is het mogelijk te bepalen wat voor jou de beste keuze is. EPDM is een goedkoper materiaal, terwijl Bitumen wat lastiger te verwerken is. Vergelijk op kwaliteit en prijs, maar geef ook andere details de aandacht: zoals uitvoering, lengte, gewicht en dikte. Bekijk al je mogelijkheden voor loodvervangers in het Burghouwt assortiment en bestel eenvoudig en snel online.