Ribbellood

Ben je op zoek naar kwalitatief ribbellood? Op deze pagina ben je op de juiste plek en zie je meteen het aanbod van ribbellood. Zo is het nog makkelijker om de juiste keuze te maken en ben je in staat om altijd een goede aankoop te doen voor jouw klus. Met het gebruik van het beste ribbellood voer je jouw klus goed uit én profiteer je van het beste resultaat. Onze slogan is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’: bij Burghouwt maken we verstandig bouwen mogelijk voor iedereen. Het maakt niet uit of je een ervaren of beginnende vakman bent. Bekijk hier jouw opties en schaf topkwaliteit ribbellood aan.

Lees meer

Wat is ribbellood?

Ribbellood is een type lood dat zijn naam dankt aan het geribbelde oppervlak. Dit lood is net wat meer buigzaam en zorgt ervoor dat krimp en uitzetting net wat beter worden opgevangen. Het materiaal lood is breed inzetbaar en wordt toegepast bij het realiseren van diverse constructies. Je kunt lood onder andere gebruiken bij dakbedekking, maar ook bij geveldelen. Het materiaal is buigzaam, duurzaam en volledig recyclebaar. Het materiaal is vrij zwaar qua gewicht, maar je bent er op deze manier wel zeker van dat je kiest voor een kwalitatieve en sterke constructie.

Alles over de toepassingen van ribbellood

De toepassingen van ribbellood zijn uitgebreid. Je kunt dit type lood goed gebruiken wanneer je een dakkapel of dakraam goed waterdicht wilt afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit verschillende soorten ribbellood, waardoor het altijd mogelijk is de beste constructie te creëren. Zo profiteer je van een goed resultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

Zo schaf jij het beste ribbellood aan

Waar moet je op letten voordat je ribbellood gaat aanschaffen? Om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt, vind je hier een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten:

  • Type ribbellood: er is zowel volledig geribbeld lood als tweederde geribbeld lood. Volledig geribbeld lood is net wat beter buigbaar en geschikt voor het opvangen van krimp en uitzetting.
  • Hoeveelheid: zorg ervoor dat je altijd weet hoeveel er op een rol zit, zodat je er zeker van bent dat je de juiste hoeveelheid aanschaft. In de Burghouwt webshop staat deze informatie altijd duidelijk aangegeven.
  • Details: vergeet niet naar de details van het ribbellood te kijken, zoals het gewicht, het merk, de toepassing en meer.

Bekijk hier het complete online aanbod

Bij Burghouwt ben je altijd in staat snel te vinden waar je naar op zoek bent. Of je nu bladlood nodig hebt, ribbellood of een van de loodvervangers: ontdek het ruime assortiment en bestel eenvoudig en snel de benodigdheden. Zo kun je jouw klus correct uitvoeren en ben je zeker van een goed resultaat. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar met duidelijk en deskundig advies, ook als het gaat om ribbellood.