Bladlood

Bij Burghouwt ben je op de juiste plek voor het vinden van de beste materialen voor jouw klus. Je bent hier niet alleen verzekerd van een ruim aanbod, maar ook van zeer goede kwaliteit. We bieden alleen topkwaliteit producten aan, waardoor jij zeker bent van een goede aankoop waarmee je in staat bent een klus goed en verstandig uit te voeren. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is dan ook niet voor niets onze slogan. We doen er alles aan om jou te helpen met het correct uitvoeren van een klus. Ook als het gaat om bladlood ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk hier het complete aanbod en bestel de juiste hoeveelheid bladlood eenvoudig en snel online.

Lees meer

Dit moet je weten over bladlood

Bladlood is een type lood dat is platgewalst waardoor het zeer dun is. Lood is een zacht en buigzaam materiaal dat wordt gebruikt voor het realiseren van verschillende constructies. Onder andere bij dakbedekking en geveldelen wordt lood veel gebruikt. Lood is een duurzaam materiaal dat zeer lang meegaat, maar het is ook volledig recyclebaar. Het is wel vrij zwaar in gewicht, maar je bent wel verzekerd van een sterke verbinding. Bladlood is over het algemeen wat lichter omdat het platgewalst is.

Waar wordt bladlood voor gebruikt?

Bladlood wordt gebruikt bij diverse klussen. Je ziet het gebruik van bladlood vooral voorbij komen bij waterkerende constructies. Hierbij kun je denken aan muren, kozijnen, daken en dakkapellen. Omdat bladlood zo zacht en buigzaam is, is het op meerdere manieren te verwerken en daardoor breed inzetbaar. Heb jij bladlood nodig voor je klus? In het Burghouwt assortiment kun je dit eenvoudig en snel bestellen.

Zo kies jij voor kwalitatief bladlood

Bij Burghouwt ben je zeker van kwalitatief bladlood. We bieden alleen de beste materialen aan waarmee jij in staat bent je klus op een goede manier uit te voeren. Waar moet je op letten als je er zeker van wilt zijn dat je het juiste bladlood aanschaft? Hier vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

  • Gewicht: bladlood is verkrijgbaar in uiteenlopende gewichten. Hoe zwaarder het lood, hoe sterker de constructie is die je hiermee kunt maken. Dunner en lichter lood is daarbij wel weer een stuk beter buigzaam.
  • Hoeveelheid: zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid bladlood aanschaft zodat je niets tekort komt. Bij Burghouwt zie je altijd de lengte van een rol staan en ben je in staat makkelijk en snel een keuze te maken. Gemakkelijk en snel online bestellen doe je in deze webshop.