Lood

Bij Burghouwt ben je verzekerd van een ruim aanbod. Het maakt niet uit wat je nodig hebt en welke klus je gaat uitvoeren. Wij bij Burghouwt geloven dat je met de juiste producten goed in staat bent om jouw klus optimaal uit te voeren, zodat je profiteert van het best mogelijke resultaat. Daarom bieden we alleen de beste producten aan en ben je in ieder geval verzekerd van kwaliteit. Daarnaast vind je hier ook altijd een ruim aanbod. Ben je op zoek naar lood? Bekijk hier wat je mogelijkheden zijn, wat je nog meer kunt aanschaffen bij Burghouwt en hoe jij de beste keuze maakt voor jouw klus.

Lees meer

Dit moet je weten over lood

Lood is een zacht en buigzaam metaalsoort dat wordt gebruikt voor het realiseren van verschillende constructies. Onder andere als het gaat om dakbedekking en geveldelen komt het gebruik van lood veel voor. Het materiaal lood staat bekend om de hoge duurzaamheid, je kunt hier heel wat jaren van profiteren. Daarnaast is het relatief eenvoudig aan te brengen omdat het zeer buigzaam is. Verder is lood volledig recyclebaar en is het vrij zwaar in gewicht, waardoor je zeker bent van een sterke verbinding die op daken en gevels goed blijft zitten, ook bij harde wind.

Wat vind je op deze pagina?

Op deze pagina vind je alle producten die onder de categorie lood vallen. Op deze manier is het nog makkelijker om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Je bent hier onder andere op de juiste plek voor:

  • Bladlood: platgewalst lood dat gebruikt wordt voor waterkerende constructies. Denk hierbij aan muren, kozijnen, op daken en bij dakkapellen.
  • Ribbellood: speciaal geribbeld lood dat toegepast wordt onder dakramen ter voorkoming van opwaaien.

Je vindt hier, naast diverse uitvoeringen van lood, ook meerdere accessoires die je mogelijk nodig hebt in het uitvoeren van een klus. Denk hierbij aan materialen zoals voegklemmen en loodstrips, maar ook aan patineerolie voor bladlood. Al deze producten en meer vind je in het Burghouwt assortiment.

Zo maak jij de beste keuze in je klus

De beste keuze maken voor je klus? Dat doe je op basis van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Je kunt dan al snel bepalen wat je hier precies voor nodig hebt. Ook de hoeveelheid kun je meteen bepalen, waardoor je zeker weet dat je de juiste benodigdheden in een keer aanschaft. Bij Burghouwt kies je gegarandeerd voor topkwaliteit en ben jij in staat je klus op de juiste manier uit te voeren. Bekijk je opties, vergelijk de mogelijkheden en bestel gemakkelijk en snel lood in de webshop.