Lateislabben en DPC folie

Welke klus staat er bij jou op de planning? Bij Burghouwt staan we voor je klaar met een ruim aanbod van topkwaliteit producten. We hebben kwaliteit en verstandig bouwen hoog in het vaandel staan en daarom helpen we je graag met het aanschaffen van de beste producten voor jouw klus. Ga je aan de slag met kozijnen of muurconstructies? Op deze pagina vind je het Burghouwt aanbod van lateislabben en DPC folie. Bekijk al je mogelijkheden, lees meer over deze materialen en ontdek wat Burghouwt’s keuze in de beste lateislabben en DPC folie.

Lees meer

Wat zijn lateislabben en DPC folie?

Op deze pagina vind je alle lateislabben en DPC folie in het Burghouwt assortiment. Maar wat zijn deze producten precies en hoe kun je ze gebruiken? Hier vind je een overzicht met duidelijke uitleg:

  • Lateislabbe: een waterkerende aansluiting tussen een kozijn en spouwmuur. Dit is ideaal voor plekken waar niet met steenwerk en isolatie wordt gewerkt en waar vocht de constructie binnen kan dringen. Een lateislabbe zorgt voor de optimale waterkerendheid.
  • DPC folie: een waterdichte, vochtwerende en (soms) dampdichte rubberfolie dat je toepast in muurconstructies om opstijgend of optrekkend vocht te voorkomen. DPC staat voor Damp Proof Course. Het wordt gemaakt van gerecycled polyethyleen en is een milieuvriendelijke keuze.

Burghouwt’s keuze in de beste lateislabben en DPC folie

Burghouwt kiest voor Morgo als beste merk voor lateislabben en DPC folie. Morgo is een merk dat zich al jaren onderscheid op het gebied van kwaliteit en innovatie. Het merk past zich goed aan op veranderingen in de bouwsector en is daardoor altijd in staat om topkwaliteit te bieden. Het is dan ook niet voor niets dat veel professionele bedrijven gebruik maken van Morgo lateislabben en DPC folie. Het merk biedt daarnaast ook een goede prijs-kwaliteitverhouding en daarnaast hebben de producten een zeer lange levensduur. Ook maak je een milieuvriendelijke keuze: dit is een van de redenen dat Morgo Burghouwt’s keuze is voor de beste lateislabben en DPC folie.

De beste keuze maken doe je zo

Om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt, is het slim om eerst te kijken naar de klus en wat je hiervoor precies nodig hebt. Daarna kun je het aanbod in het Burghouwt assortiment bekijken. Details zoals eigenschappen, uitvoering, kenmerken en prijs zijn belangrijke aandachtspunten om de beste keuze te maken. Gevonden wat je zocht? Bestel altijd bij Burghouwt: hier ben je verzekerd van de beste en meest duurzame keuzes en profiteer je langer van een goed resultaat.