Fassadefolies

Als het gaat om topkwaliteit ga je naar Burghouwt. Wij bieden een ruim assortiment van duizenden producten die stuk voor stuk van de beste kwaliteit zijn. Op deze manier willen we onze klanten helpen met het correct en verstandig uitvoeren van iedere klus. Het maakt niet uit wat je gaat doen en wat je nodig hebt: wij geloven dat kwaliteit en verstandig bouwen hand in hand gaan. Ook als je op zoek bent naar fassadefolies ben je hier op de juiste plek voor topkwaliteit. Bekijk het complete aanbod, lees alle voordelen en ontdek Burghouwt’s keuze in de beste fassadefolies van dit moment. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt.’

Lees meer

Wat is fassadefolie?

Fassadefolie is een speciale bouwfolie die je onder andere kunt toepassen op gedeeltelijk open gevels. Je kiest voor een UV-gestabiliseerde gevelfolie die verschillende belangrijke kenmerken heeft. Zo is de folie waterkerend, dampopen en brandvertragend. De combinatie van deze eigenschappen zorgt ervoor dat je de constructie achter de folie zeer optimaal kunt beschermen. Fassadefolie is het beste te gebruiken bij een open gevelbekleding. Kijk goed naar de afmetingen van de gevel en de lengte en breedte fassadefolie op de rol, zodat je zeker weet dat je genoeg koopt voor een correcte uitvoering van je klus. Let op: de folie pas je toe als er sprake is van maximaal 20 mm ruimte tussen de aangebracht geveldelen.

Alle voordelen op een rij

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van fassadefolie. Onderstaand vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Optimale bescherming: doordat de folie UV-bestendig is, waterkerend en brandvertragend, wordt de onderliggende constructie zeer goed beschermd.
  • Diverse gevels: fassadefolies kunnen worden toegepast bij diverse soorten gevels, onder andere houten panelen en andere paneelconstructies.
  • Kwaliteit: met een fassadefolie kies je voor de beste kwaliteit en kun je verzekerd zijn van een lang en duurzaam resultaat. Bij Burghouwt kun jij terecht voor de beste fassadefolies.

Burghouwt’s keuze in de beste fassadefolie

Burghouwt kiest voor Morgo als beste merk voor fassadefolies. Het merk biedt een UV-gestabiliseerde gevelfolie aan voor toepassing achter gedeeltelijk open gevels tot 20 mm en 20% per vierkante meter. De folie is licht van gewicht, waterkerend, dampopen en is voorzien van brandklasse B-s1,d0. Hiermee kies je gegarandeerd voor topkwaliteit en bescherm je de achterliggende constructie optimaal. De goede kwaliteit is dan ook de belangrijkste reden dat Morgo Burghouwt’s keuze is voor de beste fassadefolie die op dit moment verkrijgbaar is.