EPDM folie

Het maakt niet uit wat je nodig hebt en welke klus je gaat uitvoeren: in deze webshop vind je altijd de benodigde producten. Het ruime aanbod bestaat uit duizenden producten die alleen van topmerken komen. Zo waarborgen wij de beste kwaliteit en zorgen wij ervoor dat jij in staat bent je klus verstandig uit te voeren. Onze slogan is dan ook ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. We maken ons sterk voor het aanbieden van de beste producten, zodat jij jouw klus op een goede manier uitvoert en profiteert van een goed resultaat. Ook als het gaat om EPDM folie kies je hier altijd voor topkwaliteit. Bekijk hier het aanbod en ontdek het zelf.

Lees meer

Dit moet je weten over EPDM folie

EPDM folie is een speciaal rubber dat gemaakt is van verschillende materialen. De afkorting EPDM staat dan ook voor deze materialen (Ethyleen, Propyleen, Dieen, Monomeer). Een groot voordeel van dit type rubber is dat het zeer goed is bestand tegen temperatuurveranderingen. De materialen zijn bestand tegen UV-stralen, verouderen niet en blijven zeer flexibel. EPDM wordt op heel veel manieren toegepast: bij daken en als gevelbekleding, maar ook in de autoindustrie.

De EPDM folie is waterdicht, gewapend en UV-stabiel, maar ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen en voor diverse toepassingen. In het Burghouwt assortiment vind je EPDM folie voor kozijnen en voegen. Bekijk jouw mogelijkheden op deze pagina.

Burghouwt’s keuze in de beste EPDM folie

Burghouwt kiest voor Morgo als beste merk voor EPDM folie. Het merk onderscheidt zich als het gaat om kwaliteit, maar biedt daarnaast ook verschillende keuzemogelijkheden aan. Op deze manier is het goed mogelijk om een geschikte rol EPDM folie te vinden die aan jouw wensen voldoet. Morgo is een merk dat zich uitstekend aanpast aan de veranderingen in de bouwsector. Daardoor ben je altijd verzekerd van topkwaliteit bij dit merk. De goede prijs-kwaliteitverhouding is ook een reden dat Morgo Burghouwt’s keuze is voor de beste EPDM folie.

Kwaliteit aanschaffen? Let op de volgende aandachtspunten

  • Toepassing: kijk goed naar de toepassingen van een EPDM folie. Dit staat in de webshop altijd duidelijk aangegeven waardoor je zeker bent dat je de juiste keuze maakt.
  • Uitvoering: een EPDM folie is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo zijn er uitvoeringen met wafelstructuur, maar ook UV-bestendige varianten en gewapende versies. Het is aan jou om te bepalen wat voor jou klus de beste keuze is.
  • Lengte: vergeet ook niet te kijken naar de lengte van de rol, zodat je zeker weet dat je genoeg aanschaft voor je kozijnen en voegen.