Dampremmende folie

Bij Burghouwt maken we verstandig bouwen mogelijk. Hoe we dat doen? Door het aanbieden van alleen de beste producten van topmerken. Zo ben jij in staat je klus goed uit te voeren en profiteer je van een goed resultaat. Wij geloven dat je duurzame resultaten behaald met het gebruik van topkwaliteit producten en daarom vind je hier alleen het beste materiaal voor je klus. Ben je op zoek naar dampremmende folie? Bekijk hier het complete aanbod, vergelijk je mogelijkheden maar schaf altijd gegarandeerd topkwaliteit aan. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.

Lees meer

Dit moet je weten over dampremmende folie

Dampremmende folie is een speciaal type folie dat vooral wordt gebruikt bij isolatiewerkzaamheden. Dit folie zorgt ervoor dat isolatiemateriaal niet wordt beïnvloed door vocht. Het wordt dan ook altijd aangeraden om dampremmende folie gebruiken wanneer je aan de slag gaat met isolatiemateriaal. Hiermee creëer je een dampdichte constructie, onder andere bij houten daken met een pannendak. Wanneer er sprake is van een dampopen constructie is er geen dampremmende folie nodig. Het is dan ook belangrijk om vooraf na te gaan wat in jouw geval de juiste keuze is.

Burghouwt’s keuze in de beste dampremmende folie

Burghouwt kiest voor Morgo als beste merk voor dampremmende folie. De keuze is gebaseerd op de kwaliteit die dit merk al jaren biedt. Bij Burghouwt werken we alleen samen met de beste merken en Morgo staan aan de absolute top als het gaat om dampremmende folie. Het merk produceert hoge kwaliteit tape en folie voor verschillende soorten bouwprojecten. Bij Morgo weten ze dat de bouwsector altijd in beweging is en daar spelen ze slim op in door telkens weer de beste kwaliteit aan te bieden. De topkwaliteit van dampremmende folie is dan ook de reden dat Morgo Burghouwt’s keuze is voor de beste dampremmende folie.

Zo maak jij de beste keuze in je klus

De beste keuze maken voor je klus doe je op basis van een aantal punten. Onderstaand vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten voor het aanschaffen van dampremmende folie:

  • Toepassing: kijk hoe je de dampremmende folie moet toepassen, zodat je zeker weet dat dit de juiste keuze is voor je klus. Als er sprake is van een dampopen constructie heb je geen dampremmende folie nodig.
  • Breedte en lengte: kijk naar de breedte en lengte van de folie, zodat je kunt bepalen hoeveel rollen je in totaal nodig hebt om een klus goed uit te voeren.
  • Details: kijk ook naar de details van de verschillende soorten dampremmende folie, zoals de prijs, het materiaal, het type, de uitvoering en meer. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor je klus.