Bouwfolies

Op het gebied van bouwfolies kom je bij Burghouwt niets tekort. Je vindt hier niet alleen allerlei soorten folies die in de bouwsector worden gebruikt, maar ook accessoires en andere hulpmiddelen. Het aanschaffen van goede bouwfolie hoeft helemaal niet veel tijd te kosten: met alle bouwfolies op één plek vind je eenvoudig en snel waar je naar op zoek bent. Bekijk hier al jouw mogelijkheden, ontdek eenvoudig en snel bestellen en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan. Zo maken wij verstandig bouwen mogelijk.

Lees meer

Dit moet je weten over bouwfolies

Bouwfolies omvatten alle soorten folies die in de bouw worden gebruikt op verschillende manieren. Het toepassen van een goede bouwfolie brengt verschillende voordelen met zich mee en zorgt daarnaast voor een kwalitatief en duurzaam resultaat. Onderstaand vind je een overzicht van de soorten bouwfolies die je in de Burghouwt webshop tegenkomt:

  • Dampopen/dampdoorlatende folie: speciale folie voor de buitenzijde van een constructie om vocht naar buiten te laten verdampen, ter bescherming tegen condensatie.
  • Dampremmende folie: een folie voor de binnenzijde van een constructie om een dampdichte constructie te creëren dat niet wordt beïnvloed door vocht en damp.
  • EPDM folie: een speciaal rubber dat gemaakt is van verschillende materialen. Dit rubber folie is zeer goed bestand tegen temperatuurveranderingen.
  • DPC folie: een waterdichte, vochtwerende en (soms) dampdichte rubberfolie dat je toepast in muurconstructies om opstijgend of optrekkend vocht te voorkomen.
  • Fassadefolie: een speciale bouwfolie die je onder andere kunt toepassen op gedeeltelijk open gevels.
  • Beschermende folie: beschermende, zelfklevende tape voor een tijdelijke bescherming van glas.

Bouwfolies: de voordelen

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van bouwfolies. Je hebt in de eerste plaats de keuze uit veel soorten folies, waardoor het altijd mogelijk is om een geschikte keuze te maken voor jouw klus. Een bouwfolie uit het Burghouwt assortiment is sterk en biedt de mogelijkheid om een goed resultaat te behalen. Bekijk zelf jouw mogelijkheden en schaf gegarandeerd een goede bouwfolie aan.

Bekijk hier het aanbod in de Burghouwt webshop

Het aanbod van Burghouwt is ruim. Burghouwt biedt Berdal als topleverancier van bouwfolies. Niet alleen op het gebied van bouwfolies, maar ook als het gaat om andere producten. Door het ruime assortiment met goede producten stellen wij jou in staat een project op de juiste manier uit te voeren. Of je nu een ervaren vakman bent of niet: wij staan voor je klaar en helpen je met een verstandige uitvoering. Bestel jouw bouwfolies en andere benodigde producten vandaag nog in de webshop.