Beschermfolies

Op zoek naar topkwaliteit beschermfolies? Deze pagina bevat alle beschermende folies in het Burghouwt assortiment. Dat is wel zo handig, want zo hoef je niet verder te zoeken en weet je meteen wat jouw mogelijkheden zijn. En bij ons ben je ook altijd verzekerd van topkwaliteit, zodat je jouw klus op de juiste manier kunt uitvoeren. Verstandig bouwen staat bij ons op de eerste plaats en dat realiseren wij door jou de beste producten aan te bieden. Bekijk zelf het aanbod van beschermfolies, vergelijk de mogelijkheden en ontdek hier meer over de toepassingen en voordelen. Zo ben jij in staat jouw klus op de best mogelijke manier uit te voeren.

Lees meer

Wat zijn beschermfolies?

Beschermfolies zijn speciale folies die met name worden toegepast bij glas en wand, maar ook bij parket en tegels. Een beschermfolie voor glas en wand biedt tijdelijke bescherming en is UV-bestendig. De kleefkracht is mild en ook gemakkelijk te verwijderen. Een folie voor parket en tegels is speciaal voor schilders en stukadoors en werkt als een bodembescherming voor onder andere parket en tegels, maar ook kozijnen en glasoppervlakken. De folie is bestand tegen water, chemicaliën en meer. Je kunt deze folie zowel binnen als buiten toepassen.

Beschermfolies: toepassingen en voordelen

Beschermfolies kunnen op diverse manieren worden toegepast. Ze zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig in gebruik. Verder kunnen deze folies zowel binnen als buiten worden aangebracht en zorgen ze voor een goede bescherming van diverse soorten vloeren en glasoppervlakken. Je kunt een beschermfolie gebruiken voor schilders- en stukadoorswerkzaamheden. De voordelen van beschermfolies zijn uitgebreid:

  • Gemakkelijk aanbrengen: de folie is zelfklevend, zeer eenvoudig te bevestigen en daardoor makkelijk in gebruik.
  • Diverse toepassingen: voor diverse toepassingen zijn beschermfolies beschikbaar, waardoor het mogelijk is om altijd de juiste keuze te maken voor jouw klus.
  • Kwalitatieve eigenschappen: beschermfolies zijn voorzien van zeer kwalitatieve eigenschappen, zoals UV-bestendigheid en bescherming tegen water en chemicaliën.

Bekijk het complete online aanbod bij Burghouwt

Bij Burghouwt ontdek je snel het complete aanbod van beschermfolies en ben je ook aan het juiste adres voor andere topproducten in de categorie bouwfolies. Maar ook wanneer je andere producten nodig hebt vind je deze altijd in het ruime aanbod. Met duizenden producten op één plek ben je altijd in staat te vinden waar je naar op zoek bent. Bestel binnen een paar muisklikken je beschermfolie online, profiteer van snelle verzending en ga de goede kwaliteit zelf ervaren. Zo maken wij verstandig bouwen mogelijk.