Voegdichtingsband

Burghouwt staat altijd voor je klaar om je te helpen met de aankopen voor jouw klus. Wat je hiervoor ook nodig hebt: je vindt hier het complete aanbod van topkwaliteit producten van alleen de beste merken. Voor beginnende vakmannen en ervaren professionals is het mogelijk om de benodigde artikelen te vinden in de overzichtelijke webshop van Burghouwt. Wanneer je goede verpakkingstape wilt aanschaffen vind je hier een ruim aanbod. Bekijk hier je mogelijkheden, lees meer over de toepassingen van verpakkingstape en plaats eenvoudig en snel jouw bestelling in de webshop. Zo maken we het graag makkelijk.

Lees meer

Wat is voegdichtingsband?

Voegdichtingsband is een speciale afdichtingstape die je gebruikt voor het afdichten van voegen. Deze band is gemaakt van verschillende materialen waarmee het mogelijk is om onder andere een luchtdichte en waterdichte voeg te realiseren. Dit type band is een van de afdichtingsbanden die je kunt gebruiken, zowel in woningen als in kantoren en werkplaatsen. Afdichtingsbanden zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen die ieder hun eigen toepassing hebben. Uiteindelijk hebben de meeste soorten afdichtingsbanden een ding gemeen: ze zorgen voor een goede afdichting.

Voegdichtingsband: toepassingen en voordelen

Zoals de naam doet vermoeden gebruik je voegdichtingsband voor het afdichten van voegen. Je kunt het gebruiken voor voegen bij bouwconstructies. Onder andere raam-, hout-, prefab- en betonconstructies is het mogelijk om deze tape te gebruiken. Na het aanbrengen zal de tape langzaam uitzetten en zo de voeg vullen. Er zitten meerdere voordelen aan het gebruik van voegdichtingsband.

  • Goede isolatie: een voegdichtingsband zorgt voor een kwalitatieve isolatie om warmte beter vast te houden waardoor je kiest voor energiebesparing.
  • Geluidisolatie: ook als het gaat om geluid is er sprake van een goede isolatie.
  • Weerbestendig: het voegdichtingsband is zeer goed bestand tegen tal van weersomstandigheden.
  • Breed toepasbaar: in wat voor soort constructie je ook voegen wilt vullen, dit is mogelijk met voegdichtingsband.

Bekijk al jouw mogelijkheden in de webshop

Bij Burghouwt ben je meteen verzekerd van een ruim aanbod: met alle voegdichtingsband op een plek is het nog makkelijker om te vinden waar je naar op zoek bent. Van schuimband tot afdichtingsband en zelfklevend voegdichtingsband: je vind het allemaal in de webshop. En omdat je ook altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit, ben je in staat je klus goed uit te voeren en profiteer je van het beste resultaat. Heb je gevonden wat je zocht? Plaats je bestelling dan eenvoudig en snel in de webshop: voor voegdichtingsband ben je bij Burghouwt aan het juiste adres.