Afdichtingsbanden

Als het gaat om gemak en kwaliteit ben je altijd welkom in de Burghouwt webshop. We bieden niet alleen de beste producten voor iedere klus, maar zorgen er ook voor dat het voor iedereen mogelijk is deze te gebruiken. Zowel professionele vakmannen als enthousiaste doe-het-zelvers vinden hier een ruim aanbod van de beste materialen. Wij maken verstandig bouwen voor iedereen mogelijk en dat begint volgens ons met het gebruik van topkwaliteit. Het maakt dan ook niet uit hoeveel ervaring je hebt: de beste resultaten behaal je met het gebruik van de juiste producten. Ook als het gaat om afdichtingsbanden ben je hier verzekerd van de beste kwaliteit: ontdek het zelf.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dit moet je weten over afdichtingsbanden

Afdichtingsbanden zijn speciale banden die je kunt toepassen om voor een blijvende afdichting te zorgen. Deze banden zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, waardoor het altijd mogelijk is om een goede keuze te maken voor jouw klus. Hier vind je een overzicht van de soorten afdichtingsband in het Burghouwt assortiment:

  • Voegdichtingsband: speciale tape die je kunt toepassen om een voeg op te vullen. De juiste aanbrenging zorgt ervoor dat een gebouw of woning energie gaat besparen.
  • Beglazingsband: speciale tape van PE schuim waarmee het mogelijk is om ruiten af te dichten om zo een water- en weerbestendige verbinding te creëren.
  • Afdichtingstape: tape voor het creëren van een afsluiting, onder andere in gas- en waterleidingen. Het is ook geschikt voor het luchtdicht afdichten van verbindingen en overgangen tussen folies, plaatmateriaal en kozijnen.

Afdichtingsbanden: toepassingen en voordelen

Afdichtingsbanden zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen die ieder hun eigen toepassing hebben. Uiteindelijk hebben de meeste soorten afdichtingsbanden een ding gemeen: ze zorgen voor een goede afdichting. Je kunt kiezen voor het afdichten van voegen, maar ook voor het maken van een luchtdichte verbinding. Het belangrijk voordeel van afdichtingsbanden is dan ook dat je hiermee niet alleen energie bespaart, maar ook zorgt voor een waterdichte afwerking. Kwalitatief afdichtingsband koop je eenvoudig en snel bij Burghouwt.