Manchetten, Strips en Brandkleppen

Heb je Bouwproducten nodig? Waar je ook naar op zoek bent, bij Burghouwt vind je een ruim assortiment. Wat dacht je van manchetten, strips en brandkleppen of een van de vele andere producten. Op deze pagina vind je alle topkwaliteit manchetten, strips en brandkleppen en ben je in staat om de beste keuze te maken voor je project. Ontdek manchetten in uiteenlopende maten, verschillende soorten brandkleppen en strips van de beste merken. Zo is het voor jou nog makkelijker om een goede keuze te maken. Bekijk je mogelijkheden en bestel online.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat is het aanbod?

Op deze pagina vind je het complete aanbod van manchetten, strips en brandkleppen bij Burghouwt. Dit betekent dat je heel gemakkelijk en snel de gewenste producten kunt vinden en bestellen. Onderstaand vind je een overzicht van je opties op de pagina: -

 • Manchetten: bij Burghouwt vind je verschillende soorten manchetten in het assortiment. Onder andere brand- en tochtwerende manchetten zijn verkrijgbaar. Manchetten zorgen voor extra veiligheid en bescherming tegen tocht en brand.
 • -
 • Strips: brandwerende strips zijn in het assortiment aanwezig. Deze strips maken brandwerende doorvoeringen in wanden en vloeren mogelijk. De strips zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
 • -
 • Brandkleppen: deze speciale afsluiters zijn breed toepasbaar, onder andere in watervoorziening, gasproductie en diverse andere industriële toepassingen. De brandkleppen bieden de mogelijkheid om een leiding snel te openen en te sluiten.
 • -
 • Toebehoren: voor manchetten, strips en brandkleppen zijn ook diverse toebehoren verkrijgbaar. Denk hierbij aan opvulplaten, multiclips, pijpschaal en meer.

De belangrijkste aandachtspunten bij je aankoop

Voor iedere klus wil je logischerwijs topkwaliteit aanschaffen. Of je nu goede vlinderbrandkleppen zoekt, een brandwerend strip of metalen manchetten: dit kun je allemaal online aanschaffen. Toch is het goed om te weten waar je op moet letten, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan en het verkeerde product aanschaft. Waar moet je op letten bij het doen van een aankoop? Hier vind je een overzicht: 1.

 • Details: producten kunnen in eerste instantie veel op elkaar lijken, maar door te kijken naar de details van een product, ben je in staat om beter te bepalen wat goed bij jouw klus aansluit.
 • 2.
 • Filters: sneller vinden waar je naar op zoek bent? Dan is het zeker een aanrader om gebruik te maken van de handige filters. Zo navigeer je snel naar brandwerende manchetten en hulzen of naar de toebehoren van manchetten, strips en brandkleppen.
 • 3.
 • Benodigdheden: wat je ook nodig hebt voor je klus; dit kun je allemaal online aanschaffen. Door alles in één keer te kopen op dezelfde plek kies je voor gemak en daarnaast ben je bij Burghouwt verzekerd van topkwaliteit.
 • 4.
 • Advies: voor beginnende klussers of doe-het-zelvers kan het lastig zijn om te bepalen wat je nodig hebt. Bij Burghouwt staan we voor je klaar met advies over alle producten.

Schaf topkwaliteit Bouwproducten aan bij Burghouwt

Een groot voordeel van Burghouwt is dat we niet alleen topkwaliteit producten aanbieden, maar dit doen we ook met oog op de toekomst. Daarom maak je in dubbel opzicht de juiste keuze om je manchetten, strips en brandkleppen aan te schaffen bij Burghouwt. Bekijk de mogelijkheden en maak gebruik van de handige filters om snel te vinden wat je nodig hebt. Zodra je hebt gevonden wat je zocht, kun je jouw bestelling eenvoudig plaatsen in de webshop. Wij zorgen dat het jouw kant op komt en je meteen gebruik kunt maken van de beste producten!