Steenwol

Wie slim is, zorgt voor goede isolatie. Dit bespaart niet alleen geld, maar daarnaast brengt het nog veel meer voordelen met zich mee. Wellicht wil je zelf gaan isoleren met steenwol of ben je voor een klant op zoek naar de beste materialen om mee te werken. Bij Burghouwt staan we klaar voor iedere klusser: van doe-het-zelver tot professional. Onze slogan is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. Wij staan voor iedereen klaar met topkwaliteit producten, zodat jij jouw klus goed kunt uitvoeren en profiteert van een goed resultaat dat jarenlang meegaat. Bekijk hier ons aanbod van steenwol.

Lees meer

Het belang van goede isolatie

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning te isoleren. Vooral als er een verbouwing of renovatie plaatsvindt in huis, is het ideaal om dit meteen mee te pakken. Isoleren brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Hier vind je een overzicht van de redenen om ook te kiezen voor isolatie: -

  • Hoger wooncomfort: dankzij isolatie warmt je woning sneller op en blijft de binnentemperatuur constant. Goede isolatie voorkomt ook tocht en dit betekent dat jij in huis altijd comfort ervaart als het buiten koud is.
  • -
  • Geld besparen: een belangrijke reden om te kiezen voor isolatie is omdat je hiermee geld bespaart. Verwarming in de winter en airconditioning in de zomer zijn minder nodig, waardoor je flink op je energiebudget bespaart.
  • -
  • Woningwaarde: hoe beter je woning is geïsoleerd, hoe meer deze waard is. Goed geïsoleerde woningen zijn een belangrijk punt voor kopers en dit kan dan ook de doorslaggevende reden zijn waarom mensen jouw huis zullen kopen.

Steenwol: ideaal voor daken, wanden en kruipruimtes

Steenwol is een van de meest flexibele isolatiematerialen. Het is een minerale wol, gemaakt van diverse steensoorten. Een groot voordeel hierbij is dat het veel minder irritatie geeft bij het aanbrengen dan bijvoorbeeld glaswol. Een ander groot voordeel is dat steenwol uitermate goed geschikt is wanneer goede geluidsisolatie gewenst is. Verder is dit materiaal ook geschikt voor warmte isolatie. Steenwol wordt veel gebruikt als isolatiemateriaal voor het dak, omdat de spanten vaak niet op gelijke afstand van elkaar staan en je steenwol eenvoudig op maat snijdt. Verder is steenwol ideaal voor kruipruimtes waar de ruimte tussen de vloerdelen niet gelijk is. Naast steenwol kun je bij Burghouwt ook terecht voor glaswol: dit zijn beide twee wolsoorten die je perfect kunt gebruiken voor diverse isolatie toepassingen. Beide opties hebben een hoge isolatiewaarde en daarnaast zijn ze flexibel en gemakkelijk aan te brengen. Hiermee is dit materiaal perfect voor zowel doe-het-zelvers als ervaren professionals.

Bestel vandaag nog op Burghouwt.nl

Het maakt niet uit wat je nodig hebt: bij Burghouwt profiteer je van een zeer ruim assortiment met alleen topkwaliteit producten. We selecteren de merken waarmee we samenwerken zeer zorgvuldig, omdat we jou alleen willen voorzien van de beste kwaliteit. Zo ben jij in staat om je klus goed uit te voeren en kunnen wij onze slogan naleven. Verstandig bouwen, doe je met Burghouwt. Snel je steenwol of andere accessoires bestellen? Dat doe je gemakkelijk en snel via onze webshop. Ontdek je mogelijkheden en bestel!