Glaslatten en Neuslatten

Wanneer er een klus op het programma staat ga je natuurlijk op zoek naar kwaliteit. Dat begrijpen we bij Burghouwt maar al te goed. Daarom werken we alleen samen met de allerbeste merken om jou de beste kwaliteit te leveren. We denken niet alleen aan kwaliteit, maar ook aan duurzaamheid en met oog voor mens, milieu en toekomst. Ook als je op zoek bent naar glaslatten en neuslatten vind je bij ons verschillende mogelijkheden. Bekijk hier het complete aanbod. “Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze slogan: ontdek zelf waarom!

Lees meer

Het aanbod bij Burghouwt

Wat vind je in het aanbod bij Burghouwt? Dat lees je hier: -

  • Glaslatten: een glaslat is een lat die verkrijgbaar is in uiteenlopende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof. De lat wordt gebruikt om een raam vast te zetten in het kozijn. Een glaslat wordt geplaatst met gebruik van kleine spijkertjes, welke in het kozijn worden gehamerd. Vervolgens zal de kit over de glaslat worden gezet; zodat de spijkers niet zullen roesten. Daarna is het mogelijk om de kozijnen te schilderen.
  • -
  • Neuslatten: een neuslat is een type lat dat op een onderdorpel wordt geplaatst. Omdat dit type lat de vorm heeft van een neus, krijgt het de naam neuslat. Neuslatten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Een neuslat zorgt voor een nog betere afwatering van regenwater. Onder andere houtrot wordt hierdoor voorkomen. Jouw buitenschilderwerk heeft zo een veel langere levensduur.

Aandachtspunten bij het maken van een keuze

Of je nu op zoek bent naar glaslatten of neuslatten: je wilt vanzelfsprekend topkwaliteit, zodat je zeker weet dat je lang profiteert van je kozijnen en buitenschilderwerk. Het is dan ook zeker aan te raden om enkele aandachtspunten mee te nemen in het maken van een keuze. Hier vind je een overzicht van de zaken waar je op kunt letten: -

  • Materiaal: zowel bij de glaslatten als neuslatten is het belangrijk om op het materiaal te letten. Glaslatten zijn bij Burghouwt verkrijgbaar in diverse materialen, neuslatten schaf je het beste aan in een goede houtsoort. Op deze manier profiteer je van een langere levensduur.
  • -
  • Afmetingen: let er natuurlijk op dat je bij zowel de glaslatten als de neuslatten de best mogelijke afmetingen kiest. Zo ben je ervan verzekerd dat je meteen de juiste keuze maakt.
  • -
  • Details: het is slim om op details van de producten te letten. Let naast afmetingen en materiaal ook op kleur, merk en prijs. Kies gegarandeerd voor kwaliteit en shop bij Burghouwt.

Bestellen bij Burghouwt: ontdek het gemak

Het is makkelijker dan ooit om jouw bestelling online te plaatsen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt; wanneer je snel glaslatten of neuslatten nodig hebt is het wel zo prettig als je deze gemakkelijk kunt bestellen. Voor zowel doe-het-zelvers als professionals is er een ruim aanbod met mogelijkheden: het is aan jou om te bepalen wat voor jou de beste keuze is. Heb je hulp nodig? Dan staan onze specialisten natuurlijk voor je klaar met advies en antwoorden op al je vragen. Bestel met groot gemak jouw glaslatten en neuslatten bij Burghouwt.