Gaas

Wil je gaas aanschaffen? Daarvoor kun je bij Burghouwt terecht. Hier vind je niet alleen topkwaliteit gaas, maar ook handige accessoires om er zeker van te zijn dat je jouw klus tot een goed resultaat brengt. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets onze zienswijze. We doen er alles aan om onze klanten te voorzien van de allerbeste kwaliteit. Op deze manier kun je je klus goed uitvoeren, maar ben je ook verzekerd van topkwaliteit waar je lang van kunt profiteren. Voor het beste gaas en goede accessoires kun je bij ons terecht.

Lees meer

Opties voor gaas toepassingen

Voor iedere klus vind je bij Burghouwt het perfecte materiaal. Het maakt dan ook niet uit wat je nodig hebt en hoe je het wilt gaan gebruiken. Ook gaas kent meerdere toepassingen. Op welke manieren is het mogelijk om gaas te gebruiken? Er zijn hiervoor uiteenlopende mogelijkheden. Hier vind je een overzicht van de toepassingen met gaas: -

  • Veiligheid: gaas is een perfecte manier om meer veiligheid te creëren, of het nu gaat om dieren, bloemen en planten of iets anders. Gaas
  • -
  • Omheining: wil je een tuin of een ander stuk land afzetten of bijvoorbeeld een groentetuin of kippenhok omheinen? Dan is gaas hier uitermate voor geschikt.
  • -
  • Insecten: voor het buitenhouden van insecten is gaas ook de perfecte oplossing. Het gaas kan tegen ramen en deuren worden geplaatst.
  • -
  • Hekwerk: wist je dat je gaas ook kunt gebruiken om er een hek van te maken? Je kunt er vervolgens planten tegenaan laten groeien.

Er zijn verschillende soorten gaas verkrijgbaar, waardoor je nog meer toepassingsmogelijkheden hebt. Bij Burghouwt ben je verzekerd van topkwaliteit gaas, waarmee je in staat bent een goed resultaat te behalen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt en voor welke toepassing je het gaas gaat gebruiken: online bestel je dit gemakkelijk en snel.

Wat heb je nodig?

Wat je precies nodig hebt, is afhankelijk van de toepassing van het gaas. Bij Burghouwt vind je in de eerste plaats natuurlijk topkwaliteit gaas. Het horrengaas in de webshop kun je onder andere toepassen om je woning insectenvrij te houden. Het kan passend tegen ramen en deuren gemaakt worden, zodat er geen insecten naar binnen kunnen komen. Ook vind je hier gaaspaneelklemmen, waarmee je gaaspanelen aan een houten paal of balk kunt bevestigen. Deze paneelklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: het is aan jou om te bepalen welke afmetingen je nodig hebt. Advies nodig? Vraag het na bij onze professionals.

Bestel gaas online

Je kunt heel gemakkelijk en snel online gaas bestellen. In onze webshop plaats je met een aantal muisklikken je bestelling en gaan wij voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk naar je toe komt. Dankzij een overzichtelijke webshop met een uitgebreid aanbod aan duizenden producten, ben je in staat om altijd te vinden waar je naar op zoek bent. BIj Burghouwt staan we voor je klaar en ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Ontdek het zelf en bestel je gaas via de webshop.