Rugvulling

Wist je dat we bij Burghouwt altijd een zienswijze naleven? ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. Wij willen onze klanten faciliteren om verstandig te bouwen. Niet alleen verstandig voor mens, maar ook voor milieu en de toekomst. Ook als je op zoek bent naar rugvulling ben je bij ons verzekerd van de beste kwaliteit. We zorgen niet alleen voor een compleet assortiment met profielen en accessoires. We dragen ook bij aan het beter uitvoeren van een klus, zodat je zeker weet dat je kunt gaan profiteren van een topresultaat. Bestel jouw rugvulling eenvoudig en snel bij Burghouwt!

Lees meer

Dit moet je weten over rugvulling

Rugvulling wordt gebruikt voor het realiseren van een goede verhouding in de voegdiepte-breedte. Ga je voegen tussen bouwmaterialen opvullen? Dan kun je hiervoor kwalitatieve rugvulling gebruiken. Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het gebruik van dit materiaal. In de eerste plaats voorkom je hiermee een driepuntshechting van de kit. Daarnaast is er geen risico op blaasvorming als er sprake is van beschadiging van de rugvulling. In de derde plaats is rugvulling gemakkelijk te plaatsen en ben je daardoor in staat om dit ook als beginner zelf te doen. De

Hoe maak je de beste keuze?

Natuurlijk wil je de beste keuze maken voor jouw klus. Of je nu een beginnende doe-het-zelver bent of een ervaren professional: je doet er altijd goed aan om vooraf je mogelijkheden te bekijken, zodat je er zeker van bent dat je de beste keuze maakt. Hoe zorg je ervoor dat je topkwaliteit aanschaft? Hier vind je een overzicht met enkele tips: 1.

  • Hoeveelheid: hoeveel rugvulling heb je nodig voor je klus? Je kunt dit materiaal in uiteenlopende afmetingen aanschaffen. Er zijn bij Burghouwt ook grote verpakkingen verkrijgbaar waarmee je meteen een voorraad hebt liggen. Dit kan voordelig zijn wanneer je vaker met rugvulling aan de slag moet.
  • 2.
  • Details: bij het uitkiezen van rugvulling heb je de keuze uit verschillende soorten. Denk hierbij aan de afmetingen en de dikte van de rugvulling. Bepaal van te voren wat je nodig hebt, zodat je hierin de juiste beslissing maakt.
  • 3.
  • Kwaliteit: het is ook belangrijk om voor goede kwaliteit te kiezen. Bij Burghouwt staat kwaliteit voorop en willen we onze klanten alleen het beste aanbieden. Daarom kun je bij ons terecht voor de garantie op kwaliteit! Bekijk zelf het uitgebreide aanbod van Bouwproducten en andere producten waarmee je jouw klus goed kunt uitvoeren.

Rugvulling online bestellen

Heb je een keuze gemaakt voor je klus? Bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt voor ieder project. Of je nu aan de slag gaat voor een kleine klus in huis, of dat je voor een grote klant een groter project moet uitvoeren: je doet er goed aan om de beste kwaliteit producten te kiezen. Rugvulling bestellen doe je gemakkelijk en snel via onze webshop. Je krijgt je bestelde producten snel geleverd, zodat jij er meteen mee aan de slag kunt. Kies ook voor verstandig bouwen en bestel je producten bij Burghouwt.