Bouwproducten

Bij Burghouwt weten we als geen ander hoe belangrijk het is om topkwaliteit materialen te gebruiken. Hoe beter de producten, hoe makkelijker het is om hiermee de klus op de juiste manier uit te voeren. Ook profiteer je van een beter en meer duurzaam resultaat. Wij vinden dat het belangrijk is om verstandig te bouwen en daarom werken we alleen samen met de beste merken. Ontdek zelf het assortiment Bouwproducten in de webshop en plaats je bestelling eenvoudig online. Zo kies je voor verstandig bouwen en ben je verzekerd van topkwaliteit.

Lees meer

Populairste producten

Het aanbod van Bouwproducten

In je zoektocht naar topkwaliteit Bouwproducten zijn er heel wat mogelijkheden. Onder de categorie Bouwproducten vallen dan ook veel producten. Zo kun je hier onder andere terecht voor de volgende artikelen:

Bouwproducten -
 • Bouwfolie: van beschermfolie tot dampopen folie en dampdoorlatende en dampremmende folie. Er zijn verschillende soorten bouwfolies te vinden die op uiteenlopende manier kunnen worden toegepast.
 • -
 • Tape: op het gebied van tape heb je diverse mogelijkheden. Onder andere schilderstape, isolatietape, dubbelzijdige tape en toebehoren zijn in de webshop te vinden.
 • -
 • Lood en loodvervangers: topkwaliteit lood wordt gebruikt voor het realiseren van uiteenlopende constructies. Lood kent een hoge duurzaamheid en zorgt daarnaast voor een stevige verbinding. Ook zijn er meerdere loodvervangers verkrijgbaar, waaronder bitume en EPDM.
 • -
 • Isolatieplaten: op zoek naar isolatieplaten? Bij Burghouwt vind je onder andere steenwol, maar ook glaswol.
 • -
 • Glasblokken: goede ventilatie van het beglazingssysteem realiseer je met glasblokken. Deze producten zijn dan ook verkrijgbaar bij Burghouwt.

Ook voor andere producten kun je hier terecht. Denk aan afdichtingsbanden, manchetten, strips en brandkleppen, uitvul- en stelmateriaal, voetroosters, traptredes, vloerluiken en gaas. Het maakt dan ook niet uit welke klus je gaat uitvoeren en wat voor soort Bouwproducten je hiervoor wilt gebruiken. Een uitgebreid assortiment vind je bij Burghouwt.

Hoe maak je de juiste keuze?

De juiste keuze maken: hoe pak je dit aan? Dankzij de handige filters in het menu bij Burghouwt, kun je direct navigeren naar het product dat je nodig hebt. We hebben een ruim aanbod aan Bouwproducten. Wil je speciaal tape aanschaffen of ga je aan de slag met afdichtingsbanden zoals rugvulling of voegdichtingsband? Dit vind je allemaal online. Zodra je het juiste product hebt gevonden, doe je er goed aan om je opties te vergelijken. Op deze manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt en je in staat bent je klus op een professionele manier uit te voeren. Voor hulp kun je altijd bij Burghouwt terecht.

Bestel je Bouwproducten bij Burghouwt

Het maakt niet uit of je een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver. Bij Burghouwt bieden we voor iedereen de beste kwaliteit. Ook als het gaat om Bouwproducten ontdek je online een uitgebreid assortiment. Het is dan ook gemakkelijk om te bestellen wat je nodig hebt. Plaats je bestelling in de webshop: wij gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je jouw producten snel in huis hebt. Je kunt aan de slag met jouw producten en behaalt een topresultaat. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt!

 • Grootste voorraad
  Wij hebben altijd duizenden producten op voorraad.
 • Altijd snel geleverd
  Dezelfde dag ophalen of in de meeste gevallen de volgende dag door ons geleverd.
 • Advies en service
  Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.