Kachels

Iedere klus begint bij de aanschaf van de goede producten. Bij Burghouwt weten we als geen ander hoe belangrijk het gebruik van goede producten is. Daarom bieden we alleen de beste kwaliteit aan en verzamelen we producten van topmerken speciaal voor onze klanten. Zo voer je een klus goed uit en profiteer je van het beste resultaat. Ben je op zoek naar een kwalitatieve kachel om je werkplaats wat aangenamer te maken? Bekijk hier het aanbod van kachels en ontdek wat Burghouwt’s keuze is voor de beste kachel die je op dit moment kunt aanschaffen.

Lees meer

Kachel: waardevolle aanvulling voor de koude werkplaats

Een bouwkeet, werkplaats of schuur is niet altijd voorzien van verwarming. Dit kan, vooral in de wintermaanden, zorgen voor een onaangename temperatuur. Werken in de kou is nooit prettig en een van de manieren waarop je dit kunt oplossen is door een goede kachel aan te schaffen. Een kachel voor de werkplaats zorgt voor net wat extra warmte waardoor je handen minder koud aanvoelen en je jouw klus een stuk beter uitvoert. Kou kan daarnaast op den duur ook slecht zijn voor gereedschap en materialen. De aanschaf van een kachel voor de winter is dan ook een goede keuze.

Welke kachel moet je kiezen? Volg deze 3 stappen

Er zijn verschillende soorten kachels verkrijgbaar. Het is dan ook belangrijk om te weten waar je precies op moet letten. Hier lees je hoe je in 3 stappen de juiste kachel kiest.

  • Type warmte: wil je warmte die meteen ontstaat en weggaat of warmte die wat langzamer komt maar wel langer blijft hangen. Er zijn bijvoorbeeld straalkachels, ook wel heaters of snelverwamers. Veelal zijn deze op gas of elektriciteit te verkrijgen
  • Vermogen: hoe meer vermogen een kachel heeft, hoe warmer deze kan worden en hoe aangenamer de temperatuur in een werkplaats wordt.
  • Aansluiting: bekijk altijd waar je de kachel wilt neerzetten. Een kachel op netstroom moet aan worden gesloten op een stopcontact en moet hier dus altijd bij in de buurt staan.

Burghouwt’s keuze in de beste kachel

Burghouwt kiest voor Eurom als beste merk voor kachels. De kachels van het merk zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben ook een lange levensduur. Een groot voordeel van Eurom kachels is dat ze voorzien zijn van handige handvaten waardoor je een kachel eenvoudig kunt verplaatsen. Een kachel van dit merk is gemaakt van de beste materialen en is daardoor zeer geschikt voor in een bouwplaats of op de werkvloer. De goede prijs-kwaliteitverhouding is ook een reden waarom Eurom Burghouwt’s keuze is voor de beste kachel.