Vlieringtrappen

In je zoektocht naar een goede trap kom je heel wat mogelijkheden tegen. Er zijn niet alleen industrietrappen en huishoudtrappen, maar ook stucadoorstrappen en bordestrappen. Ben je op zoek naar een trap waarmee je snel naar de zolder of een andere ruimte kunt komen zonder het gebruik van een losse trap? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een vlieringtrap, ook wel zoldertrap genoemd. Bij Burghouwt vind je een overzicht van de vlieringtrappen in het assortiment. Zo heb je de mogelijkheid om een goed overwogen keuze te maken. Ontdek ook wat Burghouwt’s keuze is voor de beste vlieringtrap.

Lees meer

Wanneer kies je voor een vlieringtrap?

Een vlieringtrap is de ideale optie wanneer je geen ruimte hebt om een vaste trap te plaatsen. Een trap naar zolder of een andere ruimte op hoogte neemt veel ruimte in beslag en ziet er daarnaast ook niet altijd even mooi uit. Een goede oplossing hiervoor is de aanschaf van een vlieringtrap. Vlieringtrappen zijn inklapbare trappen die je onder andere aan het luik naar de zolder kunt vastmaken. Aan de buitenkant zie je niets, maar zodra je het luik opent kun je de trap naar beneden halen en zo omhoog klimmen. Ben je op zoek naar een goede, stevige trap om bij je zolder of vliering te komen? Bekijk dan het aanbod van vlieringtrappen bij Burghouwt.

Materialen en mogelijkheden

Wanneer je een vlieringtrap wilt aanschaffen is het handig om te weten dat er diverse materialen zijn waar je voor kunt kiezen. Vlieringtrappen zijn leverbaar in meerdere bakmaten. De twee meest gekozen materialen zijn:

  • Aluminium: aluminium is een veelgebruikt materiaal voor vlieringtrappen. Het materiaal is iets duurder dan hout, maar de stevigheid ligt wel een stuk hoger. Voor een veilig gevoel en garantie van topkwaliteit kies je dan ook voor aluminium.
  • Hout: hout is een gemakkelijk materiaal voor een trap waarmee je onder andere de lengte gemakkelijk kunt aanpassen indien nodig. Hout is daarnaast ook zeer goed betaalbaar.

Burghouwt’s keuze in de beste vlieringtrappen

Burghouwt kiest voor Altrex als beste merk voor vlieringtrappen. De reden hiervoor is dat het merk al jaren aan de top staat als het gaat om trappen. Altrex trappen bieden niet alleen stevigheid, maar zijn ook licht van gewicht en zijn daarnaast voorzien van de belangrijkste veiligheidseisen, zoals een anti-sliplaag op de treden en handige steunen om zo veilig naar boven te kunnen lopen. De hoge kwaliteit van de vlieringtrappen is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom Altrex Burghouwt’s keuze is voor de beste vlieringtrappen van dit moment.