Industrietrappen

Trappen komen in heel veel verschillende soorten en maten. Het kan daardoor soms lastig zijn om te bepalen welke trap voor jouw werkzaamheden de juiste keuze is. Een van de mogelijkheden die je tegenkomt is de industrietrap. En omdat we bij Burghouwt staan voor verstandig werken, kun je hier alleen de beste industrietrappen vinden van topmerken. Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze en is het nog makkelijker om jouw klussen op de best mogelijke manier uit te voeren. Benieuwd naar je mogelijkheden en de beste keuze? Hier lees je alles wat je moet weten over industrietrappen.

Lees meer

Industrietrap kopen: de aandachtspunten

Een industrietrap is een type trap die vooral gebruikt wordt bij het uitvoeren van verschillende klussen. Het is anders dan een huishoudtrap, die vooral wordt gebruikt bij klussen binnenshuis. Industrietrappen zijn net wat sterker en veiliger wanneer je de hoogte in moet voor een klus. Waar moet je op letten als je een industrietrap wilt aanschaffen? Hier lees je meer over de belangrijkste aandachtspunten:

  • Toepassing: bedenk van tevoren waar je de trap voor wilt gaan gebruiken. Wellicht is hier een specifieke trap voor te koop. Wanneer je in de bouw werkzaam bent zijn er vaak speciale trappen beschikbaar.
  • Hoogte: kijk altijd naar de hoogte van de trap, zodat je weet wat jouw mogelijkheden zijn bij het gebruik. Kom je veel op bepaalde hoogtes tijdens je werk, dan is het goed om te weten hoe hoog de trap moet zijn.
  • Gewicht: industrietrappen moeten niet te zwaar zijn, het is belangrijk om daarom te letten op het materiaal waar ze van zijn gemaakt. Industrietrappen van aluminium zijn vaak gemakkelijker te verplaatsen en overal mee naartoe te nemen.
  • Details: let op details zoals de aanwezigheid van antislip-treden en een certificaat waarin staat dat de trap voldoet aan de belangrijkste veiligheidseisen.

Burghouwt’s keuze in de beste industrietrappen

Burghouwt kiest voor Altrex als beste merk voor industrietrappen. Het merk Altrex is een grote naam als het gaat om trappen voor professionals. De industrietrappen van het merk zijn gemaakt van aluminium en daardoor licht en goed te verplaatsen. Ze zijn daarnaast wel van de hoogste kwaliteit waardoor je kunt rekenen op een lange levensduur. Met een trap van Altrex maak je een duurzame keuze en heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Je kiest daardoor altijd een trap die aan je wensen voldoet. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom Altrex Burghouwt’s keuze is voor de beste industrietrappen.